Otrdienas horoskops: 9. aprīlis

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops otrdienai, 9. aprīlim. 

AUNS

Darbā veiksme un ļoti iespējams, ka arī ienākumu palielināšanās. Varbūt vajadzēs dot padomu vai kaut ko palīdzēt praktiski kolēģiem. Saņemsi pateicību un dzirdēsi labus vārdus.

VĒRSIS

Sekmīgs laiks profesionālajai izaugsmei - piesakies augstākam amatam, veido biznesu. Darbojoties vairākos virzienos, būs lielāka atdeve. Tikai vajag izrunāt atlīdzības vai peļņas jautājumus.

DVĪŅI

Viena traka, traka dieniņa! Jāpaspēj atrasties teju vai vairākās vietās vienlaikus un risināt neskaitāmus profesionālos jautājumus. Neaizmirsti atvilkt elpu - tāpat jau visus pasaules darbus paveikt nav iespējams.

VĒZIS

Daudz sarunu, tikšanās un sabiedriskās aktivitātes. Ja pieņemami svarīgi lēmumi, tad ievelc dziļi elpu un noskaiti līdz desmit, nedrīkst neko būtisku pasākt emociju iespaidā.

LAUVA

Profesionālajā jomā iespējami jauni izaicinājumi. Kādi priekšlikumi var nākt pavisam pēkšņi. Liela nozīme tam, kas būs tava komanda, cilvēki, ar kuriem sadarbosies.

JAUNAVA

Iespējamas pārmaiņas darba jomā. Necenties risināt to, kas uz tevi neattiecas, bet domā par jauniem projektiem un meklē jaunus sadarbības partnerus.

SVARI

Risināmi dažādi sarežģīti jautājumi un no tevis lielā mērā būs atkarīga sekmīga darbu virzība. Kādam var izveidoties laba sadarbība ar ārzemēm un caur to arī iespējas nopelnīt.

SKORPIONS

Neatkarīgi no ieņemamā amata vai statusa, parādīsi, ka esi līderis. Protams, nevajag aizmirs arī apspriest finanšu jautājumus, jo idejām un pieredzei ir sava cena.

STRĒLNIEKS

Nemierīgi. Darbu gūzma un jauni pienākumi – galva riņķī griežas. Šajā raibajā dienu karuselī nebūs laika daudz prātot, jo jārīkojas. Prāts darbosies asi kā bulta.

MEŽĀZIS

Ātri atradīsi kopīgu valodu un sapratīsies ar cilvēkiem teju vai no pus vārda. Nekautrējies apspriest atalgojuma un finanšu jautājumus, jo var rasties iespējas nopelnīt vairāk nekā līdz šim.

ŪDENSVĪRS

Aktuālas naudas lietas. Izvērtē, cik auglīga ir līdzšinējā sadarbība un pieņem lēmumu – ja šķiet, ka novērtējums nav adekvāts, tad jālūkojas pēc citām iespējām. Tu esi profesionālis un tev izdosies.

ZIVIS

Ir iespējas iepazīties ar cilvēkiem, kas var kļūt par sadarbības partneriem, taču galavārds visā pieder tev. Kā mēdz teikt: podnieks krūzei osu pieliek tur, kur pats vēlas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu