Gazas joslā izglābta zīdaiņa dzīvība, izņemot to no Izraēlas uzlidojumā mirušās mātes miesām (4)

TVNET/REUTERS
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AP/Scanpix

Mediķi Gazas joslā izglābuši meitenītes dzīvību, izņemot viņu no Izraēlas uzlidojumā mirušās mātes dzemdes. Uzlidojumā tika nogalināts arī meitenītes tēvs un māsa, ziņo aģentūra "Reuters".

Meitenīte nāca pasaulē ar ķeizargrieziena palīdzību. Piedzimstot meitenīte svēra tikai 1,4 kilogramus, taču, neskatoties uz to, ka viņa pasaulē nāca priekšlaikus, zīdaiņa stāvoklis pašlaik ir stabils.

Viņas māte Sabrīna al-Sakani bija 30.grūtniecības nedēļā.

Izraēlas uzlidojumā Rafahai, kas skāra divas mājas, tika nogalināti pavisam 19 cilvēki. Ārvalstu mediji ziņo, ka 13 no tiem bijuši bērni no vienas ģimenes.

Atbildot uz jautājumiem par civiliedzīvotāju upuriem Rafahā, Izraēlas bruņoto spēku pārstāvis norādījis, ka Izraēla esot izdarījusi triecienus pret militārajiem objektiem, raķešu palaišanas iekārtām un bruņotiem kaujiniekiem, ziņo "Reuters".

Izraēla sāka karu pret "Hamās" Gazas joslā pēc tam, kad 7.oktobrī "Hamās" sarīkoja slaktiņu Izraēlā, nogalinot 1200 cilvēku, un saņēma 250 ķīlnieku.

"Hamās" kontrolētās Gazas joslas Veselības ministrijas dati liecina, ka kopš tā laika karā Gazas joslā nogalināti vairāk nekā 34 000 cilvēku.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu