VIDEO Marija Naumova: Sievietes – nēsājiet kleitas!

Egoiste
Foto: līdere

Ar trikiem, kas viņai ikdienā palīdz saglabāt sievišķību un savu sievietes Es, dalījās dziedātāja Marija Naumova. Viņa atklāja vairākas lietas, kas palīdzējušas apzināties savu sievišķību, piemēram, raudzīšanās uz sevi spogulī un kleitu valkāšana.

"Mēs dzīvojam pārmaiņu pasaulē - kur lielākus lēmumus tomēr aizvien pieņem vīrieši. Kuri nemaz nezina, kas mums, sievietēm, ir vajadzīgs, lai mēs būtu laimīgas. Tāpēc šādas tikšanās kā šī - kopā sanākšanas mums ir ļoti nepieciešamas, lai saglabātu sevi mūsdienu realitātē. 

Saskaņā ar Vēdām, senajiem rakstiem, kas radušies pirms 5000 gadiem, vīrietis ir gars. Viņš nes sevī zināšanas, bet sieviete ir pati daba. Ūdens, kas ir pasaules pamats, - tā ir dziedinoša enerģija. Vīrieši savu enerģiju saņem no augšas kā ideju, bet mēs saņemam no apakšas kā enerģiju un spēku. Vīriešiem, lai realizētu idejas, ir nepieciešams šis spēks, kuru enerģētiski viņš var saņemt tikai no sievietes. Tāpēc mums jābūt stiprām, viedām un obligāti laimīgām," savu lekciju iesāk Marija Naumova.

Vairāk skaties video: 

Skaties lekciju vairāk video: 

Kamēr gaidām iedvesmas forumu "Līdere 2024", "Egoiste" piedāvās divas reizes nedēļā no jauna noklausīties pēdējā foruma lektorus.

Vairāk par 2024. gada forumu "Līdere" lasi šeit.

Seko un iedvesmojies!

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu