Trešdienas horoskops: 22. maijs

Foto: unsplash.com

Horoskops trešdienai, 22. maijam.

AUNS

Daudz jādara un daudz izdarīsi. Būs radošas idejas, kas var nest peļņu nākotnē. Kad kārtīgi pastrādāts, ir jāatpūšas. Vakarā - atbalsts un mīlestība no tuviem cilvēkiem.

VĒRSIS

Šīs dienas vadmotīvi: saziņa un prāta asināšana. Darbā lietās jāmeklē jauna informācija, bet privātajā dzīvē jāizrunājas par to, kas sakrājies uz sirds.

DVĪŅI

Ja tev ir ideja, ar kuru var nopelnīt, tad droši meklē atbalstītājus. Būtiska informācijas apmaiņa. Iespējams, jāvēršas pie seniem sadarbības partneriem, un viņi palīdzēs paveikt iecerēto.

VĒZIS

Šodien svarīga loģistika – jāizsver, kur patiesi jādodas, ko var nokārtot attālināti vai atstāt uz citu diena. Laiks skries vēja spārniem un vakarā būsi priecīgs, kad beidzot pārnāksi mājas un varēsi atpūsties.

LAUVA

Rīkojies apdomīgi ar naudu. Ieiesi veikalā un – skat’ – maciņš vai bankas konts strauji tukšojas. Darbā runā par atalgojumu un lūkojies uz materiālo izdevīgumu.

JAUNAVA

Būtiskos jautājumos pašam jātur roka uz pulsa. Nepaļaujies uz citu solījumiem, jo kāds var kaut ko nesaprast vai neizdarīt tā, kā vajadzētu. Un kļūmes vienalga nāktos labot tev.

SVARI

Trauksmaina diena. Jau no paša rīta būs sajūta, ka jāsteidzas. Darīsi vairākas lietas vienlaikus, galva būs pilna idejām. Stop! Labāk lēnītēm, lai vēlāk nav jālabo steigā pieļautās kļūdas.

SKORPIONS

Šodien var iesākties tavs veiksmes stāsts. Gūzma radošu ideju. Un, lai tikai kāds pamēģina pateikt, ka neizdosies! Vari likt pamatus sadarbībai ar sponsoriem.

STRĒLNIEKS

Enerģiska un veiksmīga diena. Vienīgi, kārtojot lietišķas vai biznesa darīšanas, iedziļinies juridiskos smalkumos. Privātajā dzīvē mazliet domīgs noskaņojums saistībā ar attiecību tēmu.

MEŽĀZIS

Kad esi īstajā vietā un īstajā laikā, tad pasaule sadodas rokās, lai tu varētu realizēt ieceres. Vien atceries, ka zelta monētas kokos aug tikai pasakās – pašam arī kaut kas jāizdara.

ŪDENSVĪRS

Darbā nemierīgi. Jāieskatās plānotājā un jāsaprot, kuri darbi svarīgāki un kuri var pagaidīt. Diena paies kā trakā skrējienā. Vakarā ej laikus gulēt, rīt vajadzēs atkal jaunus spēkus.

ZIVIS

Esi precīzs juridiskajos jautājumos un naudas lietās. Vari rakstīt projektus, meklēt sponsorus. Ja tādi neatrodas, tad jāpēta, kādi atbalsta mehānismi tavai idejai varētu būt pieejami.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu