Izvairoties no riteņbraucēja, ar auto notriec gājēju

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Izvairoties no riteņbraucēja, pirmdien Kurzemē automašīna notriekusi gājēju, uzzinājām Valsts policijā.

Negadījums noticis, kad 1989.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu BMW, ceļa posmā Adze - Gudenieki - Ēdole, izvairījies no sadursmes ar riteņbraucēju, taču notrieca gājēju - 1952.gadā dzimušu vīrieti. Rezultātā ir bojāta automašīnu, kā arī cietis gājējs.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Inga Vītola aģentūrai BNS pastāstīja, ka gājējam traumētas abas kājas, kā arī konstatēti ribu lūzumu. Viņš bijis alkohola reibumā.

Rīgā, Uzvaras bulvāra un Slokas ielas krustojumā 1972.gadā dzimusi sieviete ar automašīnu «Mazda 323» uzbrauca gājējai - 1960.gadā dzimušai sievietei, kura nogādāta slimnīcā. Viņai konstatēts galvas smadzeņu satricinājums un ribu lūzumi.

Savukārt Rīgā, Ulbrokas ielā 1980.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu «Fiat Doblo» uzbrauca gājējai - 1968.gadā dzimušai sievietei, kura nogādāta slimnīcā, kur viņai konstatēti ribu lūzumi.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 47 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši septiņi cilvēki.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu