Nissan Detroitai sagatavojis sporta sedanu (6)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nissan

Detroitas automobiļu izstādē, kas durvis vērs pēc desmit dienām, Nissan turpinās iepazīstināt ar savu modeļu dizaina attīstības virzienu.

Detroitā Nissan prezentēs jaunu konceptauto Sports Sedan Concept. Paziņojumā par gaidāmo pirmizrādi Nissan norāda, ka šis spēkrats demonstrē enerģiskāka dizaina iezīmju parādīšanos nākamās paaudzes automobiļos, kā arī vēlreiz apliecina līdz šim izmantoto sporta auto uzbūves principu izmantošanu sedanu izstrādē.

Foto: Nissan

Pagaidām vienīgais apliecinājums, ka Nissan ir sagatavojis jaunu braucamrīku, ir tā fotogrāfijas fragments. Šajā attēlā redzams automobilis ar jaunākajām Nissan raksturīgajām priekšējās daļas stila iezīmēm un interesantiem izliekumiem kā uz motora pārsega, tā arī durvju paneļos aiz priekšējiem jumta balstiem. Sports Sedan Concept aizmuguri Nissan pagaidām tur ēnā un to, visticamāk, atklās tikai Detroitā 13.janvārī.

IDx Freeflow
IDx Freeflow Foto: Nissan

Var atzīmēt, ka bez Sports Sedan Concept Detroitā japāņi demonstrēs vēl divus konceptauto. Tie būs IDx Freeflow un IDx NISMO, kas jau novembra nogalē tika parādīti Tokijā. Pirmais no tiem ir samērā vienkārša kompaktklases auto priekšskatījums, savukārt otrs - ar ārkārtīgi drosmīgu dizainu, kas šķiet nākam no videospēļu pasaules.

Nissan IDx NISMO
Nissan IDx NISMO Foto: Nissan
Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu