Jaunais Volkswagen Touareg debitēs Pekinā marta beigās

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Volkswagen

Ekspresīvs dizains, inovatīvas tehnoloģijas un dinamiskas gaitas īpašības. Tā gaidāmo savas apvidnieku saimes karali raksturo Volkswagen, kas jauno Touareg prezentēs 23.martā Pekinas auto šovā Ķīnā. Ķīna izvēlēta tādēļ, ka tas ir straujāk augošais SUV automobiļu tirgus, kā arī lielākais Volkswagen zīmola noieta tirgus, kur 2017.gadā realizēti trīs miljoni automobiļu.

Būdams Volkswagen modeļu klāsta flagmanis, Touareg atspoguļos kompānijas galvenā dizainera Klausa Bišofa un viņa vadītās speciālistu komandas izpratni, kādam jābūt unikālam auto ar spēcīgu raksturu. Papildus tam Touareg iegūs plašu atbalsta sistēmu klāstu, kas tam nodrošinās ārkārtīgi augstu komforta un drošības līmeni.

Jaunajam apvidniekam paredzēts arī viens no klasē lielākajiem digitālajiem instrumentu paneļiem un multimediju sistēmas ekrāniem (Innovision Cockpit), kas, ražotāja vārdiem sakot, sniegs jauna tipa informatīvi izklaidējošas iespējas, bet savienojamības dēļ Touareg faktiski būs kā braucošs interneta piekļuves punkts.

Dzinēju palete, ko veidos 6 un 8 cilindru benzīna un dīzeļdzinēji (jaudīgākais būs 4 litru V8 TDI ar vairāk nekā 420 zirgspēkiem), pneimopiekare un aizmugurējo riteņu piestūrēšanas sistēma gādās par drošu un dinamisku braukšanu.

Kopš 2002.gada, kad tirgū tika laists pirmās paaudzes Touareg, visā pasaulē kopumā pārdots viens miljons modeļa eksemplāru. Pekinā pēc nedaudz vairāk nekā mēneša tiks prezentēta jau trešā Touareg paaudze, par kuru pirms gada vēstīja konceptuālais T-Prime GTE.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu