Audi publicē jaunu Q8 attēlu

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Audi

Audi savā Facebook vietnē ievietojuši jaunu gaidāmā krosovera Q8 dizaina skici. Pēc kompānijas teiktā, Q8 būs modelis, kas demonstrēs zīmola progresīvo dizainu, bet vienlaicīgi būs veltījums Urquattro kupejai.

Audi Q8 lielā pirmizrāde, kad modelis pirmo reizi būs skatāms galīgajā izskatā, notiks jau pavisam drīz - 5.jūnijā Audi Ķīnas nodaļas sanāksmē Šanhajā, ziņo Motor.ru.

Stilistiski krosovers atgādinās konceptuālo Q8 Sport, kurš tika prezentēts 2017.gada pavasarī Ženēvas automobiļu izstādē. Kā prototipam, tā arī šajā attēlā redzamajam Q8 ir līdzīga dizaina bampers, gaisa ieplūdes atveres, lukturu forma, kā arī radiatora režģis. Tā zīmējums gan atšķiras -

kamēr dizaina skicē redzamajam Q8 radiatora režģi veido vertikālas un horizontālas plāksnes, Q8 Sport Concept ir šūnu režģis.

Q8 konstruēts uz tās pašas moduļveida tehnoloģiskās platformas MLB, kas izmantota citu Volkswagen grupas uzņēmumu lielo apvidus auto - Bentley Bentayga, Lamborghini Urus, kā arī Audi Q7 ražošanā. Krosoveram būs pastāvīgā pilnpiedziņas sistēma un astoņu pakāpju automātiskā pārnesumkārba.

Motoru paleti tikmēr veidos V6 benzīna un dīzeļdzinēji, V8 dīzeļdzinējs, kādu uzstāda Audi SQ7 un Bentayga, kā arī hibrīddzinējs, par bāzi ņemot 3 litru V6 turbo motoru.

Vēlāk Q8 varētu saņemt arī 4 litru V8, kāds tiek uzstādīts Urus (650 ZS).
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu