Mazda RX-Vision - gada visskaistākais konceptauto

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mazda

Konceptuālais sporta auto ar rotordzinēju Mazda RX-Vision aizvadītajā 31.automobiļu festivālā Festival Automobile International ieguvis balvu Gada visskaistākais konceptauto.

Tas ir kārtējais pagodinājums Mazda globālajai dizaina nodaļai, kas aizvadītajā septembrī no konkursa Automotive Brand Contest 2015 mājās aizveda trīs balvas, to skaitā prestižo godalgu Gada komanda. RX-Vision šogad tika nominēta reizē ar Bentley Exp10 Speed 6, Peugeot Fractal un Porsche Mission E.

2015.gada novembrī Tokijas auto izstādē atklātā RX-Vision ilustrē Mazda izaicinošo garu. Uzņēmuma pēdējais konceptauto ir uzskatāms par KODO - Soul of Motion dizaina filozofijas atveidojumu. Viegli plūstošās proporcijas izceļ automobiļa veiktspēju, vienlaikus atgādinot par Mazda bagātīgo klasiskās piedziņas ielas sporta auto mantojumu. Zīmola fani noteikti alkst redzēt šā modeļa nonākšanu ražošanā.

Balva Gada visskaistākais konceptauto tiek pasniegta automobilim, kas vislabāk iemieso tīru dizainisko radošumu un jaunas tendences. Tā ir viena no četrām galvenajām pasniegtajām balvām, kuru saņēmējus šajā ikgadējā pasākumā izvēlas ekspertu un entuziastu žūrija. Tās sastāvā ir pārstāvji no motosporta, arhitektūras, modes un dizaina jomām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu