Brīnumi notiek: motorollerists pakļūst zem kravas auto, taču paliek vesels

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Dažiem cilvēkiem šai pasaulē ļoti veicas. Viens no šādiem cilvēkiem ir motorollera vadītājs, kurš, spītējot paša pārgalvībai un lēmumam izbraukt starp kustību sākušiem kravas automobiļiem, un nonākšanai zem viena no tiem, tomēr ir dzīvs.

Kā redzams novērošanas kameru iemūžinātajos mirkļos, blīvajā kravas auto satiksmē netrūkst arī mazāk aizsargātu transportlīdzekļu vadītāju. Viens no viņiem ir tik drosmīgs (vai arī steidzīgs), ka nolemj aizšķērsot ceļu kravas auto, nonāk tā vadītāja aklajā zonā, un tiek notriekts. Laimīgā kārtā ātrums nav liels, tāpēc motorollera vadītājs, brīdi stumts kravas auto pa priekšu, tomēr pagūst izgrozīties un sveiks nokļūst joslas atdalošajā zonā. Viņa motorollers pēc tam pastumts vēl 30 metrus tālāk, ziņo Reuters.

Ziņu aģentūra arīdzan vēsta, ka incidents noticis Guigangā (Guigang City), Ķīnas dienvidu Gaunči Žuangas (Guangxi Zhuang) autonomajā reģionā 24.oktobrī īsi pirms pusdienas. Vainīgais šajā incidentā vēl nav noskaidrots, un tas būs zināms izmeklēšanas noslēgumā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu