Losandželosā īpašnieks 30 gadu turējis savu reto Ferrari dzīvoklī

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Bonhams.com

Kādā divistabu dzīvoklī Losandželosā apmēram 30 gadus turēts rets automobilis - 1959.gada izlaiduma «Ferrari 250GT PF Coupe».

Jaunais automašīnas īpašnieks, kas vēlējās palikt anonīms, stāstīja, ka «Ferrari» iegādājies no cilvēka, kurš 1975.gadā to nopirka no mašīnas pirmā īpašnieka. Viņš ar klasisko spēkratu braucis astoņus gadus, bet tad to novietojis sev piederošas ēkas dzīvoklī, cerot mašīnu restaurēt.

«Ferrari» dzīvoklī Holivudā atradās apmēram 30 gadu, līdz nesen tā īpašnieks piekrita automašīnu pārdot.

«Tā atradās pirmajā stāvā, divistabu dzīvoklī, novietots pretī viesistabas sienai ar skatu uz iebraucamo ceļu,» stāstīja jaunais mašīnas īpašnieks, norādot, ka iepriekšējo īpašnieku, iespējams, iedvesmoja komiksu grāmata par cilvēku, kurš izsita caurumu savas mājas sienā, jo tāda komiksu grāmata ir iesieta dokumentu mapē un nolikta līdzās mašīnai.

Ferrari 250GT PF Coupe. Ilustratīvs attēls
Ferrari 250GT PF Coupe. Ilustratīvs attēls Foto: Bonhams.com

Ja jaunais īpašnieks mašīnu atjaunos, tās vērtība, ekspertu skatījumā, var sasniegt 750 tūkstošus ASV dolāru (700 tūkstošus eiro).

«Viena tāda mašīna Parīzē šogad tika pārdota par 700 tūkstošiem ASV dolāru. Peblbīčā [ASV Kalifornijas štatā] šogad mašīnu pārdeva par 715 tūkstošiem ASV dolāru,» stāstīja privātā motormuzeja «Petersen Automotive Museum» direktors Terijs Kargess.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu