Spodri auto stikli uzlabo redzamību un garastāvokli

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jaunākie auto kosmētikas līdzekļi atvieglo automašīnas stiklu kopšanu vasaras periodā.

Siltajā gadalaikā dažādi netīrumi «uzglūn» automašīnu stikliem ne tikai no ārpuses, bet arī iekšpuses. Kukaiņu traipi, putnu mēsli, un ceļa seguma netīrumi pārklāj vējstiklu, samazinot redzamību. Pat jaunas vējstikla slotiņas un labākie vējstikla šķidrumi ne vienmēr tiek ar šo ligu galā.

Sausā laikā papildus problēmas rada salonā ielavījušies sīkie putekļi, kas ar laiku nosēžas uz stiklu iekšpuses. Dienas un nakts temperatūras maiņu rezultātā radies kondensāts situāciju pasliktina vēl vairāk. Auto kosmētikas ražotāja Turtle Wax oficiālais izplatītājs Getz Nordic iesaka risinājumus dažādai rocībai un aizņemtībai.

Vienkāršākais risinājums ir turēt automašīnā stiklu kopšanas salvetes. Essential sērijas salvetes paredzētas stiklu kopšanai no iekšpuses, taču vajadzības gadījumā var lietot arī ārpusē. Labākam rezultātam ieteicams notīrīto vietu uzspodrināt ar parastu, mīkstu lupatiņu. Bagātīgu pirkstu nospiedumu un tabakas nosēdumu tīrīšanai labāk izmantot gatavu līdzekli, piemēram, jaunāko Turtle Wax ClearVue. Vēlamo rezultātu var panākt jau ar nelielu produkta daudzumu, turklāt ClearVue neatstāj svītras.

Foto: Publicitātes foto

Ja viskaitinošākais vasaras braucienu blakusefekts ir pie vējstikla pielipuši kukaiņi, uzņēmīgākie autobraucēji var apstrādāt stiklu ar slaveno Rain Repellent, kurš ne vien atgrūž lietus lāses, bet arī samazina insektu atlieku pielipšanu. Tiesa gan, Rain Repellent iestrādāšana prasa zināmu laiku. Īsākais ceļš uz tīru vējstiklu joprojām ir kvalitatīvs vasaras «logūdens». Turtle Wax vējstiklu mazgāšanas šķidrums ražots Latvijā no TÜV sertificētas izejvielas, efektīvi attīra ne tikai stiklus un lukturus, bet arī to mazgāšanas sistēmu caurulītes, nebojā plastmasu un gumiju, un nesatur liekas piedevas vai krāsvielas, tomēr tam raksturīgs atsvaidzinošs, neuzkrītošs aromāts.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu