Ko čempions domā par Lancer Ralliart? (36)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

Latvijas autorallija čempionāta dalībnieks, kurš līdz šim jau izcīnījis piecus čempiona titulus, Aivis Egle, vērtē Mitsubishi Lancer Sportback Ralliart automobili.

Lancer Ralliart savā ziņā var saukt par apgraizītiem EVO - ar līdzvērtīgi agresīvu dizainu, spēcīgu motoru un pilnpiedziņu ar aktīvu centrālo diferenciāli, kā arī lielisku vadāmību, tiesa gan, ne tik izcilu kā rallija monstram Evo, kam paredzētas virkne speciālu palīgsistēmu. Motora izteikti dzirdamā dziesma pati mudina ar stūri un pedāļiem rīkoties aktīvāk, taču tikpat labi var nogurdināt ilgstošā ceļa posmā.

Ko par šo auto, kam ir 240 zirgspēku turbo motors un divsajūgu pārnesumkārba ar pārslēgiem pie stūres, saka pieckārtējais Latvijas čempions autorallijā Aivis Egle? Vai auto ir ne tikai jaudīgs, bet arī viegli un precīzi vadāms? Vai tas ir tiesīgs valkāt Ralliart emblēmu uz radiatora režģa? Atbildi meklē VIDEO.

Komentāri (36)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu