Runā, ka... būs priekšpiedziņas BMW (59)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Bavārijas motoru rūpnīca allaž pieturējusies pie klasiskām vērtībām, taču atklātībā nonākusi informācija, ko, visticamāk, negaidīja neviens BMW markas pielūdzējs.

BMW automobiļus vienā vārdā var raksturot kā klasiskus auto ar pievienoto premium vērtību. Par ārējo dizainu gan pēdējā laikā strīdas, taču salons visiem bavāriešiem ir vienādi klasisks, sportiskākie modeļi piezemētā manierē maz atšķiras no standarta modeļiem, bet piedziņa allaž bijusi klasiskā - aizmugurējā, ko tikai pēdējā laikā pēc izvēles var aizstāt ar xDrive pilnpiedziņu, kas tāpat pārsvarā ir aizmugurējā.

Britu izdevums Autocar tagad vēsta, ka BMW vadība sagatavojusi pamatīgu pārsteigumu, jo tikšot izlaists mazās klases auto, turklāt ar priekšējiem velkošajiem riteņiem.

Ja eksperimentēšana ar auto izmēriem un klasēm BMW izpildījumā izbrīnu nerada, tad priekšpiedziņas ieviešana ir pārsteigums. BMW vadītājs Norberts Raithofers Autocar norādījis, ka uzņēmuma plānos ietilpst BMW un MINI markas klāsta paplašināšana, lai iegūtu stabilas pozīcijas mazās un kompaktklases auto tirgū. Tādēļ arī tikšot sagatavotas jaunas MINI versijas, kā arī mazās klases BMW, kam varēšot izvēlēties starp priekšējo riteņu piedziņu un visiem velkošajiem riteņiem. Lieki piebilst, ka šāds auto top, lai cita starpā konkurētu ar Ženēvas auto šovā prezentēto Audi A1.

Vēl var atzīmēt, ka Bavārijas kompānija gatavojas tuvākajā nākotnē izlaist arī leģendārās mikromašīnītes Isetta ideoloģisko mantinieku, kas kļūs par personīgo pārvietošanās līdzekli planētas lielāko pilsētu iedzīvotājiem.

Komentāri (59)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu