Lielbritānijā dzimis jauns auto zīmols (14)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: David Brown Automotive

Jaunizveidots britu uzņēmums David Brown Automotive ir atklājis sava pirmā automobiļa specifikācijas.

David Brown Automotive pirmais automobilis ir konstruēts uz Jaguar XKR kupejas bāzes. Būtībā tas arī ir Jaguar, taču virsbūves paneļi ir kardināli atšķirīgi. Kā redzams pirmajos virsbūves fragmentu attēlos, David Brown Automotive spēkrata dizainā dominēs retro līnijas un formas.

Foto: David Brown Automotive

Noslēpumā turētais auto ir saglabājis Jaguar XKR tehniku. Tam ir priekšā iebūvēts 5 litru V8 kompresordzinējs, kā vilkme caur sešu pakāpju automātu tiek novadīta aizmugurējiem riteņiem. Un dinamikas rādītāji ir vairāk nekā pieņemami - 60 jūdzes jeb 96 kilometrus stundā kupeja spēs sasniegt 4,6 sekundēs, savukārt maksimālais ātrums būšot virs 155 jūdzēm jeb 250 kilometriem stundā.

Foto: David Brown Automotive

«Tā kā uzticamība ir ārkārtīgi nozīmīgs faktors, mēs izvēlējāmies pārbaudītu un plaši atzītu šasiju, kas ne tikai nodrošina teicamas dinamiskās īpašības, bet labi sader ar mūsu alumīnija virsbūvi,» sacījis Deivids Brauns, kura skatījumā rūpīgi izstrādāto un noslīpēto XKR šasiju lieliski papildina oriģināls eksterjera dizains un interjers.

«Es vēlējos radīt klasiska stila sporta auto, taču ar mūsdienīgām spējām un ērtībām. Tas ir tas, ko es vēlos saņemt no auto, taču neviens cits to īsti nepiedāvā. Tādēļ es to uzbūvēju pats.»

Project Judi automobilis tiks atklāts Top Marques šovā Monako, šā gada 17.aprīlī.

Foto: David Brown Automotive
Komentāri (14)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu