Audi A3 Sportback e-tron startē Eiropā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Audi

Pirmais Audi plug-in hibrīdautomobilis A3 Sportback e-tron tagad pieejams pasūtīšanai Eiropā.

Apmēram 410 Audi dīleru centru visā Eiropā, ieskaitot vismaz 105 Vācijā, sāk pārdot A3 e-tron. Vācijas tirgū tā sākuma cena ir 37 900 eiro. Audi A3 Sportback e-tron piedāvājumu noslēdz individuāla uzlādes stacijas uzstādīšana un pārbaude, īpašās «e-tron plus» un «green» aprīkojuma paketes. Pirmie jaunie īpašnieki savus kompaktos A3 e-tron saņems šoziem.

«Ar A3 Sportback e-tron Audi sper svarīgu soli pretim ilgtspējīgai privātajai mobilitātei,» stāsta AUDI AG Vācijas pārdošanas nodaļas vadītājs Veinss Grifitss. «Mūsu dīleru centros interese par A3 Sportback e-tron pieaug, kas parāda, ka efektīvu tehnoloģiju un ilgtspējīgas enerģijas izmantošana ir tieši tas, ko šobrīd vēlas tirgus.»

Foto: Audi

Audi A3 Sportback e-tron aprīkots ar 1.4 TFSI benzīna dzinēju un elektromotoru, kas nodrošina kompaktajam automobilim 150 kW (204 ZS) kopējo jaudu.

Pēc NEDC plug-in hibrīdautomobiļu standartu datiem A3 Sportback e-tron degvielas patēriņš ir tikai 1,5 litri uz 100 kilometriem un CO2 izmešu daudzums - 35 grami uz kilometru. Darbojoties tikai ar elektrību, automobilis var nobraukt 50 kilometrus un kombinētā režīmā – vairāk nekā 900 kilometrus. Audi A3 e-tron sākumcena Vācijā ir 37 900 eiro. Audi piedāvā arī izdevīgus līzinga nosacījumus: 319 eiro mēnesī 36 mēnešus.

Vācijā plug-in hibrīdautomobili pārdos 105 atlasīti e-tron modeļu dīleru centri, visā Eiropā to būs aptuveni 410. To darbinieki ir izgājuši īpašu elektroautomobiļu pārdošanas un servisa apmācību. No jūlija vidus līdz augusta beigām mācību centrā Minhenē Audi nodrošinās mācības aptuveni 2000 pārdošanas, servisa un lietotu automobiļu pārdošanas darbiniekiem no visas Eiropas. Papildus tam aptuveni 300 Audi augstsprieguma tehniķi un servisa konsultanti no Vācijas izies tehniskās apmācības kursu Servisa mācību centrā Nekārsulmā.

Nākotnē ikvienā e-tron dīleru centrā būs pieejama arī uzlādes stacija, kuru pat pēc automobiļa iegādes varēs izmantot e-tron pircēji. Audi A3 Sportback e-tron var ātri uzlādēt stacijā dīleru centrā, publiskā uzlādes stacijā vai mājās. Izmantojot pēdējo no minētājām iespējām, Audi Vācijā piedāvā individuālu uzstādīšanas servisu – tehniķis pārbaudīs elektroinstalāciju klienta mājās, pielāgos to un uzstādīs drošu un ērti lietojamu uzlādes staciju.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu