Volkswagen Transporter jau sestajā paaudzē

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Volkswagen

Gatavojoties oficiālajai pasaules pirmizrādei šā gada 15.aprīlī, Volkswagen publiskojuši gaidāmā sestās paaudzes Transporter dizaina skici.

Sākotnējā, neoficiālā informācija liecina, ka nākamās paaudzes Transporter tiks konstruēts uz priekšgājēja tehnoloģiskās platformas, taču tā dizains tiks ieturēts konceptuālā pikapa Tristar un pārējiem jaunākā laidiena VW raksturīgajā skaidro līniju stilā.

Tehniskā ziņā jaunais Transporter būtiski neatšķirsies no priekšgājēja, piektās paaudzes modeļa, un pārņems lielu daļu astotās paaudzes VW Passat dzinēju gammas, atzīmē Motor.ru. To, kā zināms, veido spēka agregāti ar 1,4 līdz 2 litru darba tilpumu un 125 līdz 280 ZS jaudu.

Konceptuālais Tristar tikmēr bija apgādāts ar 2 litru 204 zirgspēku (450 Nm) dīzeļdzinēju un divu sajūgu automātisko transmisiju. 100 km/h ar šādu aprīkojumu pikaps spēja sasniegt apaļās 10 sekundēs.

Sērijveida Transporter pie dīleriem nonāks šā gada otrajā pusē. Zīmīgi, ka jaunās paaudzes iznākšana laika ziņā sakrīt ar 65 gadu jubileju kopš pirmā Transporter iznākšanas 1950.gadā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu