Ferrari sāk atklāt jauno FF

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pēc parādīšanas investoriem tīmeklī nopludināts nepilnīgs vārdā nenosaukta Ferrari priekšgala attēls. Nojaušams, ka tajā redzami pilnpiedziņas modeļa FF atjauninātās versijas priekšējie lukturi. Pats auto visā tā godībā vispirms tiks atklāts slēgtā pasākumā februāra vidū, bet publisko pirmizrādi tas piedzīvos marta sākumā Ženēvā.

Fakti par jauno FF tiek turēti noslēpumā, tomēr gaidāms, ka bez jauniem lukturiem supermašīna iegūs arī citus uzlabojumus, piemēram, oglekļa šķiedras jumtu un aktīvas virsbūves detaļas aerodinamikas optimizēšanai.

Sākotnējā neoficiālā informācija liecina, ka FF, kas ir senākais modelis pašreizējā Ferrari automobiļu klāstā, tiks apgādāts ar pazīstamo 6,3 litru V12 atmosfērisko dzinēju, kura jauda pakāpsies no 660 līdz 700 zirgspēkiem. Superauto iegūs arī modernāku divsajūgu automātisko pārnesumkārbu, kā arī pilnveidotu pilnpiedziņas sistēmu, raksta Motor.ru.

Par FF dinamiskajiem rādītājiem runāt vēl nevar. Taču var atzīmēt, ka pirms modernizācijas, proti, oriģinālais FF līdz 100 km/h spēj paātrināties 3,7 sekundēs un tā maksimālais ātrums ir līdz 335 kilometriem stundā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu