Braucošs auto saduras ar lidojošu dēli (71)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Kāda amerikāņu autobraucēja Vendija Koba interneta vietnē Youtube ievietojusi video, kurš parāda, ka uz ceļa jebkurā brīdī var notikt nelaime un pašam pie tās nemaz nav jābūt vainīgam.

Tas ir video, ko autovadītāja uzņēmusi sev vien zināmu iemeslu dēļ. Sākumā it kā nekas nenotiek, ikdienišķa situācija, kurā pa ceļu pārvietojas auto ar piekabi, bet tam pa labo pusi garām steidzas kravas automobilis. Varbūt tieši to viņa arī filmēja? Taču tad pēkšņi priekšā braucošā auto piekabes ritenis gaisā paceļ ceļmalā nomestu prāva izmēra dēli, kurš iztriecas cauri vējstiklam un tikai laimīgas sagadīšanās dēļ netraumē vadītāju.

Šis atgadījums tikai lieku reizi atgādina, ka nav jābūt sliktam autobraucējam vai nelabvēlīgiem laika apstākļiem, lai notiktu nelaime. Bet no tās šajā gadījumā varēja izvairīties, kaut vai ievērojot lielāku distanci. To derētu iegaumēt arī ziemas periodā, ja sanāk braukt aiz kravas mašīnas, kuras piekabe var nebūt notīrīta un no tās jebkurā brīdī pretvēja ietekmē var gāzties ledus blāķi.

Komentāri (71)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu