Iespējams, oriģinālākā dāvana svētkos!

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ikvienam autovadītājam ir savs auto vadīšanas stils un prasmes, kas iegūtas uzkrājot braukšanas pieredzi. Taču, lai cik pieredzējis un pašpārliecināts būtu auto vadītājs, nereti ir situācijas, kurās tiek konstatēts, ka ar esošajām zināšanām un prasmēm vien ir par maz. Sporta komplekss «333» Drošas braukšanas poligonā piedāvā unikālu iespēju - apgūt drošu braukšanu drošā vidē, jo nav nekā svarīgāka par Tavu un līdzcilvēku drošību!

Tuvojoties svētku laikam, cilvēkus sāk nodarbināt idejas par dāvanām, šogad vēlamies jums palīdzēt! – uzdāvini sev vai saviem tuvajiem drošu braukšanu! Lietderīgāku dāvanu vēl neviens nebūs saņēmis!

Bērni ir mūsu nākotne un, neapšaubāmi, ir lieliski, ja savam bērnam vari sniegt vislabāko, tāpēc uzdāvini viņam nodarbības Kartinga skolā! Tas bērnam palīdzēs izprast transporta līdzekļa vadīšanu un veicinās labas iemaņas pareizā braukšanā!

Tomēr, ja neesi praktiķis, vai gluži vienkārši nepieciešama izklaidējoša dāvana – pie mums ir pieejami braucieni ar 20 jauniem, pasaulē kvalitatīvākā ražotāja Sodi, kartingiem, kuru jauda ir 9 zirgspēki, turklāt ar maksimālo braukšanas ātrumu – līdz pat 83 km/h! Brauciens ar kartingu ir pa spēkam jebkuras vecuma grupas un sagatavotības braucējam, tāpēc šis sporta veids sabiedrībā kļūst arvien pieprasītāks. Sarīko kartingu sacensības saviem draugiem!

Apvidus automašīnu cienītājiem ir brīnišķīga iespēja izmantot offroad parka piedāvājumu - pārbaudīt savu auto vai savas auto vadīšanas prasmes uz dažādiem brauktuvju segumiem un reljefiem jaunizveidotajā offroad trasē. Protams, sporta kompleksa «333» absolūti neatņemama sastāvdaļa ir adrenalīns!- izbrauc ātri un sportiski pa trasi pats, vai Tevi izvizinās kāds no Latvijā pazīstamiem auto sportistiem!

Lai Tu svētkos varētu pasniegt, iespējams, oriģinālāko dāvanu, piedāvājam iegādāties dāvanu kartes – lietderīgas un izklaidējošas, gaumīgas un ērtas novietošanai zem eglītes. Dāvanu karšu derīguma termiņš līdz 2015. gada 31. decembrim, dāvanu kartes iespējams iegādāties jebkādā vērtībā – zvani, piesakies un dāvini no sirds!

Ienāc www.333.lv un apskati visus mūsu pakalpojumus.

Atgādinām, ka sporta kompleksā «333» ir plašas korporatīvo pasākumu un privāto ballīšu organizēšanas iespējas!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Nepalaid garām!
Uz augšu