Brazīlijā nolaupīta F-1 autosacīkšu bosa Eklstona sievasmāte

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

F-1 autosacīkšu bosa Bernija Eklstona sievasmāte tikusi nolaupīta Brazīlijas pilsētā Sanpaulu, un kriminālās aprindas pieprasījušas 120 miljonu reālu (vairāk nekā 30 miljonu eiro) izpirkuma maksu, atsaucoties uz ziņojumiem Brazīlijas vadošajā ziņu žurnālā, informē ārvalstu mediji.

Eklstona sievas Fabianas Flosi māte Aparesida Šunka tika sagūstīta piektdienas vakarā, vēsta «Globo», «Veja» un citi ziņu avoti. Sīkākas detaļas par notikušo netiek sniegtas, bet policija komentārus nesniedz.

Eklstons apprecēja Flosi 2012. gadā, trīs gadus pēc tam, kad iepazinās Brazīlijas «Grand Prix» laikā. Pāris dzīvo Lielbritānijā.

85 gadus vecais Eklstons 25 gadus bija precējies ar horvātu modeli Slaviku Radiču. Viņš ir viens no ietekmīgākajiem cilvēkiem pasaules sportā, kura īpašumus žurnāls «Forbes» novērtējis ar 3,1 miljardu ASV dolāru (2,8 miljardiem eiro).

Ziņa par šo nolaupīšanu tika saņemta nākamajā dienā pēc tam, kad jaunzēlandiešu džiu-džitsu cīkstonis Džeisons Lī pavēstīja, ka gaidāmo olimpisko spēļu mājvietā Riodežaneiro policistu formās tērpti, bruņoti vīri viņu bija sagūstījuši un pieprasījuši izņemt naudu no bankomāta.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu