Kā sagatavot mocīti ziemai

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pa retam ielās vēl var redzēt pa kādam motobraucējam, taču ziema nenovēršami tuvojas un līdz ar to ir pienācis laiks domāt, kas veicams, lai motocikls veiksmīgi pārziemotu un pavasarī būtu gatavs atkal doties ielās.

Motocikls nav parasts dzelzis, kuru pirms ziemas perioda var vienkārši iestumt kaut kur dziļāk šķūnītī vai garāžā, lai tas tur stāv un gaida jaunu gadu un siltākus laikus, kad pamazām sāks atgriezties gājputni un cilvēki biezās drēbes sāks nomainīt pret gaisīgākiem apģērba gabaliem.

Ja motocikls pirms ieziemošanas netiks pienācīgi apstrādāts, tas var gūt gan kosmētiskus, gan arī tehniskus bojājumus, kas nākamās motobraukšanas sezonas sākumā var radīt gan triecienu motobraucēja pašcieņai, gan arī draudus satiksmes drošībai.

Lai motocikls pavasarī būtu tādā pašā tehniskā un vizuālā kārtībā kā rudenī pēdējā brauciena laikā, ar nomazgāšanu vien nepietiks - jāveic vēl virkne procedūru, par kurām sīkāk pastāstīts zemāk pievienotajā raidījuma Tavs Auto sižetā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu