Nissan GT-R nākotne (8)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nissan

Atzīmējot populārās Sony PlayStation videospēles Gran Turismo piecpadsmito gadskārtu, Nissan ir sagatavojuši virtuālu visnotaļ futūristiska izskata konceptauto.

Nissan Concept 2020 Vision Gran Turismo ir virtuāla 2+2 sēdvietu kupeja ar īpaši aerodinamisku virsbūvi, teikts japāņu kompānijas paziņojumā. Un, lai arī šis ir tikai virtuāls modelis, ko Gran Turismo spēlētāji jau tuvākajā laikā varēs lejupielādēt lietošanai pēc saviem ieskatiem, tas demonstrē kā varētu izskatīties nākamās paaudzes Nissan superauto.

Foto: Nissan

Faktiski trīs publiskotajos attēlos pat paviršs auto entuziasts spēs saskatīt līdzības ar lielceļu godzilu Nissan GT-R. Konceptuālajam modelim ir GT-R raksturīgā priekšējo lukturu bloku forma (paši lukturi ir krietni vien šaurāki un izstieptāki), lukturu neregulārajām līnijām pielāgots priekšējais bampers un tā gaisa ieplūdes atveres, plats un plakans motora pārsegs un četri apaļi aizmugurējie lukturi, kas jau izsenis bijusi GT-R spēkratu firmas zīme.

Var atzīmēt, ka Nissan Concept 2020 Vision Gran Turismo izskata autori ir jaunie dizaineri, kas darbojas Londonā bāzētā Nissan Design Europe paspārnē. Bet, lai modelis nebūtu pārāk atrauts no realitātes, tā radīšanā ar savām zināšanām dalījušies arī inženieri no Atsugi (Japāna) bāzētā Nissan Tehniskā centra.

Foto: Nissan
Komentāri (8)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu