Noskaties: ekstrēmā autobraukšana Meksikā (6)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

Ensenada (pilsēta Meksikā) un tās apkārtne, kur tradicionāli startē sarežģītās apvidus auto sacīkstes Baja 1000, nupat kļuvusi par visai ekstrēma video filmēšanas laukumu.

Pērn pavasarī TVNET slejā ievietojām video, kurā amerikāņu sacīkšu braucējs Bīdžejs Boldvins (BJ Baldwin) demonstrēja, uz ko ir spējīgs viņš un viņa 850 zirgspēkus spēcīgais pikaps, ja nonāk neapdzīvotā apvidū (skat. zemāk pievienoto saiti).

Tagad šis pats sportists ir kļuvis par jaunas filmiņas galveno varoni un demonstrē, ko ar savu kaujas mašīnu spēj paveikt pilsētā, augstāk minētajā Ensenadā.

Filmiņai ir sižeta līnija (Bīdžejam 20 minūtēs no Ensenadas nomales cauri pilsētai jāaizbrauc līdz jūrai), taču tai patiesībā nav lielas nozīmes. Jo šis ir šovs ar pārgalvīgiem lēcieniem, drifta elementiem un pagriezieniem un daudz svarīgāks ir to izpildījums un iznākums filmiņas beigās. Kas nav mazsvarīgi, klipā ir arī vairākas labi ekipētas meitenes pieticīgos peldkostīmos.

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu