Lūk, pasaulē murgainākais, neuzticamākais auto (46)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

31.oktobrī lielā daļā pasaules ar pārģērbšanos par spokiem un ķirbju grebšanu tiek atzīmēts Helovīns jeb Visu svēto dienas priekšvakars.

Pirms svētkiem, ko tradicionāli pavada mistika un šausmas, britu Warranty Direct (tā specializējas garantijas pakalpojumu sniegšanā kā jauniem, tā arī lietotiem auto) ir izveidojusi automobili, kas droši būtu sava saimnieka ļaunākais murgs, jo bieži būtu jāved uz servisu, bet tur izrakstītais rēķins katru reizi vidēji būtu 550 sterliņu mārciņas jeb 700 eiro.

Automobiļa radīšanā Warranty Direct ir ķērušies pie barona Frankenšteina metodēm, un tas nozīmē, ka planētas murgainākais auto Horrific 40RR0R ir sastiķēts no dažādu zīmolu spēkratu problemātiskākajām detaļām. Warranty Direct atzīmē, ka dati iegūti, izvērtējot ap 50 000 garantijas polišu un datus no automobiļu uzticamības indeksa www.reliabilityindex.com.

Šajā indeksā tiek novērtēta automobiļu uzticamība, par atskaites punktu ņemot to, cik vidēji izmaksā defektu novēršana, cik bieži rodas bojājumi, cik veci ir auto un kāds ir to nobraukums. Caurmērā vidējais statistiskais automobilis šajā indeksā saņem 100 punktu novērtējumu. Ja punktu ir mazāk, tas norāda uz augstāku uzticamību, ja vairāk - tad no šāda auto labāk turēties drošā attālumā. Jo īpaši tas attiecas uz fiktīvo Horrific 40RR0R, kurš pēc uzticamības indeksa noteikšanas metodoloģijas saņemtu gandrīz 500 punktus.

Varētu domāt, ka šādu auto, kas reālajā dzīvē, visticamāk, nepārtraukti atrastos uz pacēlāja vai auto servisa stāvvietā, veido vecu mašīnu sastāvdaļas. Patiesībā Horrific 40RR0R komponentes ir visai jaunas, turklāt atsevišķos gadījumos atlasītas no diezgan iekārojamiem auto - BMW M5, Audi RS6, Jeep Grand Cherokee u.c.

Kas veido pasaulē murgaināko auto Horrific 40RR0R

AutomobilisIzlaiduma gadsKomponente
BMW M52004 - 2011Dzinējs
Audi RS62002 – 2011Asis un balstiekārta
Jeep Grand Cherokee2006 - ...Pārnesumkārba
Mercedes-Benz R klase2004 - ...Elektronika
Fiat Multipla1999 – 2005Bremžu sistēma
Seat Alhambra1996 - ...Gaisa kondicionēšanas sistēma
Chrysler 300C2005 - ...Stūres sistēma
Komentāri (46)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu