«Fūre» iekrīt 60 metrus dziļā aizā (141)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Visai dramatiski notikumi norisinājušies aizvadītajā nedēļas nogalē Norvēģijā. Tur kāds vilcējs no Lietuvas (sākotnēji norvēģi vēstīja, ka negadījumā iesaistīta kravas automašīna no Latvijas) iegāzies 60 metrus dziļā aizā, līdzi paraujot arī palīdzēt atbraukušo auto.

Precizēta informācija par kravas auto izcelsmes valsti

Precīzi notikušā nelaimes gadījuma apstākļi nav zināmi, taču, izmantojot Google iebūvēto interneta vietņu tulkotāju, var noprast, ka kādas kravas auto Norvēģijas ziemeļos kalnainā apvidū nav spējis uzbraukt ceļa slīpumā, tādēļ tam palīgā atbraucis evakuators palīdzēt.

Tas sācis nelaimē nākušo «fūri» vilkt, kad tā saslīdējusi uz vienu sānu un, noslaukot ceļu norobežojošās barjeras, ieslīdējusi 60 metrus dziļā aizā, sev līdzi ievelkot arī palīdzēt atbraukušo auto.

Pievienotajā video redzams, kā tā vadītājs pēdējā sekundē paspēj izlēkt no kabīnes, tā, iespējams, paglābjot sev dzīvību.

Var atzīmēt, ka «fūres» vadītājs pēc negadījuma ir nogādāts slimnīcā, kur viņam konstatēti kaulu lūzumi, taču dzīvībai briesmas nedraud.

Kā pēc negadījuma norādījis vilcēja vadītājs, negadījums, iespējams, nebūtu noticis, ja kravu pārvadātājam būtu bijušas Norvēģijas apstākļiem piemērotas riepas.

Komentāri (141)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu