No Pārdaugavas uz centru lieli sastrēgumi (22)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Šorīt virzienā no Pārdaugavas un centru ir lieli sastrēgumi, novēroja aģentūra LETA. Lai tiktu uz centru, automašīnu rindā ir jāstāv pat vairāk nekā pusstunda.

Jau ziņots, ka šodien saistībā ar trīs Zolitūdes traģēdijā bojāgājušo ugunsdzēsēju-glābēju izvadīšanu no plkst.7 līdz 12 slēgta transportlīdzekļu satiksme 11.novembra krastmalā, posmā no Akmens tilta līdz Muitas ielai.

Rīgas domes Satiksmes departamentā informēja, ka satiksme galvaspilsētā šorīt ir lēnāka, nekā ierasts, bet raita. Arī sabiedriskais transports kursē, iekļaujoties kopējā satiksmes plūsmā.

Naktī uz ielām un tiltiem ir veikta apstrāde ar pretslīdes materiāliem, taču autovadītājiem ir jāņem vērā, ka pie laika apstākļu maiņas, kad gaisa temperatūra paaugstinās un ik pa laikam snieg slapjš sniegs, līst lietus, uz ceļu seguma īsā laikā var veidoties satiksmei bīstams apledojums. Tāpēc šoferi ir aicināti būt īpaši piesardzīgiem.

Ielu un tiltu uzturēšanas uzņēmumi Rīgā dežurē visu diennakti, lai nokrišņu laikā un līdz ar apledojuma veidošanos nekavējoties veiktu maģistrālo ielu un tiltu brauktuvju apstrādi ar pretslīdes materiāliem.

Komentāri (22)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu