Rīgā divu automašīnu sadursmē cietuši trīs cilvēki (1)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Vakar vakarā Rīgā divu automašīnu sadursmē cieta trīs cilvēki, kuri nogādāti slimnīcā.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā informēja, ka plkst.20.15 Lāčplēša un Aleksandra Čaka ielas krustojumā sadūrās automašīna «Škoda» un automašīna «Audi». No avarējušajiem transportlīdzekļiem slimnīcā ar dažādām traumām nogādāta 1989.gadā dzimusi sieviete, 1983.gadā dzimis vīrietis un 1989.gadā dzimis vīrietis.

Savukārt Siguldā, Leona Paegles ielā, pagaidām neidentificēts velosipēdists notrieca divus gājējus, kuri ar dažādām traumām nogādāti slimnīcā. Velosipēdists notikuma vietu pameta.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 76 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 15 cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 49 avārijas, kurās cieta 12 cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 15 autovadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu. Rīgas reģionā aizturēti četri iereibuši autovadītāji.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu