Uz autoceļiem vietām apledojums

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Valsts galvenie ceļi naktī un agrā rītā galvenokārt nokaisīti, atsevišķos posmos vēl tiek likvidēts apledojums, tas saglabājas arī uz dažiem reģionālajiem ceļiem, liecina uzņēmuma «Latvijas Valsts ceļi» operatīvā informācija.

Agrā rītā ziņas par apledojumu bija Jelgavas, Elejas, Dobeles, Liepājas, Ventspils, Talsu, Tukuma, Kalnciema, Stalbes, Madonas un Gulbenes apkaimē.

Visos valsts reģionos ir teritorijas, kur braukšanu apgrūtina bieza migla.

Mazie ceļi daudzviet saglabājas ledaini. Pavasara šķīdoņa dēļ lielākajā daļā valsts vietējo un dažos reģionālajos autoceļos plānots ieviest vai jau ir ieviesti pagaidu satiksmes ierobežojumi kravas autotransportam.

Apledojums vietām valstī no jauna veidosies piektdienas vakarā, kad dažviet atkal sabiezēs migla,

prognozē sinoptiķi.

Lai nepakļautu sevi un citus satiksmes dalībniekus lielam riskam, autovadītājiem jābūt īpaši piesardzīgiem, braucot sliktas redzamības apstākļos. Gājējiem jāvalkā apģērbs ar labi saskatāmiem gaismu atstarojošiem elementiem vai jālieto atstarotāji.

Aktuālo informāciju par braukšanas apstākļiem jebkurā diennakts laikā var iegūt lapā «lvceli.lv» un lietotnē «Waze», kā arī pa tālruni 80005555. Savukārt informāciju par braukšanas apstākļiem un satiksmes ierobežojumiem Rīgā var saņemt pa tālruni 80003600.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu