Ilūkstē avārijā cietis bērns un četri pieaugušie

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Vakar Ilūkstē divu vieglo automašīnu sadursmē cieta bērns un četri pieaugušie.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā informēja, ka Pilskalnes un Strēlnieku ielas krustojumā sadūrās automašīna «Citroen Xsara Picasso», kuru vadīja 1967.gadā dzimis vīrietis un automašīna «Audi 80», kuru vadīja 1958.gadā dzimis vīrietis.

Negadījumā cieta un ar dažādām traumām slimnīcā nogādāts automašīnas «Citroen» pasažieris - 2003.gadā dzimis zēns. Savukārt abu automašīnu vadītājiem un diviem automašīnas «Audi 80» pasažieriem - 1959.gadā dzimušai sievietei un 1982.gadā dzimušam vīrietim - medicīniskā palīdzība sniegta uz vietas.

Savukārt Ķekavas novadā, autoceļa Rīga-Bauska 9.kilometrā, sadūrās automašīna «VW», kuru vadīja 1994.gadā dzimusi sieviete, automašīna «Jeep Grand Cherokee», kuru vadīja 1973.gadā dzimis vīrietis un automašīna «Mercedes Benz», kuru vadīja 1963.gadā dzimis vīrietis. Negadījumā cieta automašīnas «VW» vadītāja, automašīnas «Jeep» vadītājs un automašīnu pasažieres - 1974. un 1994.gadā dzimušas sievietes. Visiem cietušajiem sniegta medicīniskā palīdzība uz vietas un viņi no hospitalizācijas atteicās.

Kopumā Jāņu dienā Latvijā reģistrēti 40 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 12 cilvēki. Rīgas reģionā reģistrētas 18 avārijas, kurās cietuši 11 cilvēki.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu