Kretīni pie VEF tilta

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ja šķita, ka Latvija ir kļuvusi civilizētāka valsts par Krieviju, kur jebkādi likumi un noteikumi visiem «pie pakaļas», tad mūsu pašu autovadītāju rīcība pie VEF tilta, masveidā braucot zem «ķieģeļa», vēl arvien liecina par skaidām galvā ļoti daudziem rīdziniekiem-autovadītājiem.

Pie VEF tilta ir skaidri redzams «ķieģelis» jeb iebraukt aizliegts, bet autovadītāji masveidā ignorē ceļu satiksmes noteikumus, radot nopietnus apdraudējumus tiem, kuriem nav vienalga. (Pēdējā pievienotajā video redzamo auto valsts numurzīmes: HD 1000; DP 444 u.c.)

6.aprīļa rītā 10 minūšu laikā saskaitījām 19 automašīnas, kuru vadītājiem ir pilnīgi vienaldzīgi Ceļu satiksmes noteikumi un citu autovadītāju veselība.

Savdabīgi, ka Ceļu policija šeit redzama ļoti reti pildām savus tiešos pienākumus, kaut vai prevencijas nolūkos. Acīmredzot arī sods par «iebraukt aizliegts» pārkāpumu ir neadekvāts – tikai 50 eiro un 2 soda punkti.

Ja esi redzējis, uzfilmējis, nofotografējis, tad sūti uz TVNET, visus materiālus nosūtīsim Ceļu satiksmes policijai.

Raksti uz: auto@tvnet.lv

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu