Šovakar slēgs 11.novembra krastmalu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Saistībā ar Latvijas Motoklubu asociācijas rīkoto motobraukšanas sezonas atklāšanas pasākumu no šodienas plkst.22 līdz rītdienas, 30.aprīļa, plkst.22 tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme 11.novembra krastmalas posmā no Akmens tilta līdz Muitas ielai, informēja Rīgas domes pārstāvis Uģis Vidauskis.

Transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana minētajā ielas posmā būs liegta jau no šodienas plkst.20.

Sestdien, 30.aprīlī, no plkst.13 līdz 14 notiks motobraucēju parādes brauciens pa maršrutu: tirdzniecības centrs «Mols», Krasta ielā 46,-Krasta iela-Dienvidu tilts-Ziepniekkalna iela-Mūkusalas iela-Kuģu iela-Trijādības iela-Raņķa dambis-Balasta dambis-Vanšu tilts-Krišjāņa Valdemāra iela-Kalpaka bulvāris-Pulkveža Brieža iela-Hanzas iela-Eksporta iela-11.novembra krastmala.

Brauciena laikā tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme minētajā maršrutā un maršrutu šķērsojošajās ielās. Šajā laikā tiks nodrošināta transportlīdzekļu satiksme Raņķa dambī no Trijādības ielas līdz Balasta dambim, kā arī uz Vanšu tilta virzienā uz pilsētas centru.

Motobraucēju parādes brauciena laikā sabiedriskā transporta satiksme tiks regulēta vai slēgta atbilstoši nepieciešamībai.

Gaidāmi būtiski satiksmes ierobežojumi Brīvības un Pērnavas ielas krustojumā

Tāpat no šodienas plkst.22 Rīgā tiks ieviesti ievērojami satiksmes ierobežojumi saistībā ar siltumtrases pārbūvi Brīvības un Pērnavas ielas krustojumā.

AS «Rīgas siltums» plāno tuvākajā laikā veikt nopietnus siltumtrases rekonstrukcijas darbus, kā rezultātā virzienā no centra tiks slēgta viena braukšanas josla pirms Pērnavas ielas. Savukārt virzienā uz centru satiksmei tiks atvēlēta tikai viena josla.

Tiem autovadītājiem, kuri izmanto bezmaksas autostāvvietas, kuras ierīkotas uz ietves, būs jāmeklē cita autostāvvieta, jo Brīvības ielas autostāvvietas šajā ielas posmā tiks slēgtas.

Lai nodrošinātu satiksmes caurplūdi, jārēķinās ar ierobežojumiem arī Senču ielā - autovadītājiem būs liegts kreisais pagrieziens uz Miera ielu.

Savukārt no 3.maija līdz pat jūnija beigām šajā krustojumā paredzēti vēl būtiskāki ierobežojumi visā krustojumā. Autovadītājiem un gājējiem jārēķinās ar nopietniem satiksmes apgrūtinājumiem un papildus ceļā pavadīto laiku.

Satiksmes organizācijas speciālisti iesaka jau laicīgi plānot savu ikdienas maršrutu, rēķinoties ar satiksmes ierobežojumiem un, ja tas iespējams, apbraukt tos, izvēloties pavisam citu ikdienas maršrutu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu