Netrafarēts policijas «Opel» likumpārkāpējus tvarsta bez ieslēgtām bākugunīm

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kāds aculiecinieks ar video reģistratora palīdzību iemūžinājis brīdi, kurā viens no Valsts policijas netrafarētajiem «Opel» ceļu satiksmes noteikumu pārkāpējus tvarstījis bez ieslēgtām bākugunīm; policija skaidro, ka tajā brīdī neesot nostrādājusi tehnika, tāpēc bākugunis ieslēdzās vēlāk.

«Īss apraksts – auto ar video reģistratoru, kurā ļoti precīzi rāda ātrumu, brauc pa Dienvidu tiltu – ātrums 70-80 km/h. Automašīnu viena pēc otras ļoti ātri (indikatīvi 120+ km/h) apsteidz 3 automašīnas. Nobraucot no tilta uz Lubānas ielas, tiek ieslēgtas mirgojošas zilas gaismas. Pēc situācijas noprotams, ka tā, iespējams, varētu būt Ceļu policija,» raksta aculiecinieks.

Savukārt Valsts policija norāda, ka video redzamā situācija, protams, neesot labākais piemērs. Taču, runājot par šo konkrēto gadījumu, policisti, pamanot pārkāpēju, nekavējoties mēģināja ieslēgt bākugunis. «Bet diemžēl konkrētajā brīdī tehnika pievīla, jo radās tehniskas problēmas, kā rezultātā bākugunis ieslēdzās novēloti,» norāda Valsts policija.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu