Krustpils ielā jārēķinās ar nopietniem satiksmes ierobežojumiem; būvēs ūdensvadu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts policija

Rīgas domes Satiksmes departaments vērš autovadītāju uzmanību, ka no 27.jūnija gaidāmi būtiski ierobežojumi Krustpils ielā. Autovadītājiem jārēķinās ar nopietniem satiksmes sablīvējumiem un pat slēgtu satiksmi atsevišķos posmos.

Jau pirmdien, 27.jūnijā, no Krustpils ielas 70A līdz pat Maskavas ielai būs būtiski ierobežota satiksme un uzstādīti ātruma ierobežojumi 30 km/h. Savukārt no pagrieziena uz Getliņiem līdz pat Maskavas ielai būs vienvirziena kustība.

No Maskavas ielas uz Krustpils ielu līdz pat Getliņu pagriezienam satiksme būs slēgta līdz pat 22.augustam.

Autovadītāji, kuriem būs nepieciešams nokļūt no Maskavas ielas uz Krustpils ielu, aicināti izmantot apbraucamo ceļu līdz Slāvu tilta pārvadam un rotācijas aplī turpināt ceļu pa Krustpils ielu. Savukārt tiem autovadītājiem, kuru ikdienas maršruts ir no Granīta ielas puses virzienā uz Maskavas ielu, būs jāņem vērā ātruma ierobežojumi un jārēķinās ar sablīvētu satiksmes plūsmu.

Satiksmes ierobežojumi nepieciešami, lai sakārtotu Rīgas pilsētas ūdensapgādes sistēmu, novēršot ūdens piegādes pārtraukumus ūdensvada avāriju gadījumā. Autovadītāji aicināti ievērot noteiktos braukšanas ātruma ierobežojumus, lai izvairītos no nepatīkamām situācijām, kad uz ielas strādā cilvēki un atrodas lielgabarīta tehnika.

Īslaicīgas neērtības autovadītājiem var radīt būvniecības tehnikas pārvietošanās.

Departamenta pārstāvji aicina cilvēkus būt saprotošiem. Šā projekta mērķis ir sakārtot Rīgas pilsētas ūdensapgādes sistēmu, novēršot ūdens piegādes pārtraukumus ūdensvada avāriju gadījumā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu