Kā dažādas horoskopa zīmes izrāda simpātijas

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Reizēs kad jūtam simpātijas pret kādu cilvēku, rodas dabiska vēlme uzzināt vai arī šis cilvēks jūt ko līdzīgu pret tevi. Tomēr tas ne vienmēr ir vienkāršs uzdevums, jo cilvēki ir kautrīgi un baidās savas jūtas izpaust. Labā ziņa ir tāda, ka nelielu palīdzību šī rēbusa atrisināšanā mums var sniegt astroloģija.

Avots: hitnet.lv

Auni
Auni ir samērā tieša zīme. Tie savas jūtas nekad neslēpj, jo uzskata, ka, ja tiem kāds cilvēks ir iepaticies, tad šim cilvēkam noteikti ir par to jāuzzina. Pirmajā brīdī šķiet, ka tas nav slikts attiecību iesākums, tomēr Auni ne vienmēr saprot, ka to simpātijas var nebūt abpusējas un ka dažās situācijās simpātiju izrādīšana ir vienkārši neiederīga. Auni ir gatavi uz visu, lai tikai iekarotu savas simpātijas sirdi.

Vērši
Vērši visu mīl darīt rūpīgi. Pirms Vērsis izrādīs savas jūtas, tas noteikti liks savai simpātijai pamocīties neziņā par to, vai Vērsis pret to jūt ko līdzīgu. Tomēr tad kad Vērsis savas jūtas ir izpaudis, tā simpātija var būt pilnīgi droša par tā jūtu patiesumu. Ja tevi ar Vērsi saista draudzīgas attiecības, bet tu gribi ko vairāk – rīkojies ļoti uzmanīgi un maigi, lai Vērsi neaizbaidītu. Viņš var baidīties uzsākt nopietnas attiecības vai negribēt zaudēt draugu neveiksmes gadījumā.

Dvīņi
Dvīņi ir īsti flirta virtuozi. Sasmaidīšanās un nebeidzams flirts ir to visparastākā ikdiena. Reizēm gan ir ļoti grūti saprast, kas tieši aiz šī flirt slēpjas: vieglprātīga aizraušanās vai kaut kas nopietnāks. Bieži vien pat paši Dvīņi nezina, kā viss attīstīsies tālāk. Šādos brīžos atliek cerēt tikai uz to, ka visu sakārtos laiks.

Vēži
Vēži ir viena no kautrīgākajām un noslēgtākajām horoskopa zīmēm. Vēži viegli iemīlas un ir viegli iespaidojami. Bieži vien aiz to pieticīgā smaida un kautrīgā skatiena plosās īsta emociju un sajūtu vētra. Negaidi, ka Vēzis spers pirmo soli, ņem visu savās rokās un pirmais atklāj savas kārtis. Tikai tā tu spēsi saprast, kas īsti notiek šī cilvēka sirdī.

Lauvas
Lauvas ir pieradušas, ka tām vienmēr visapkārt ir neskaitāmi pielūdzēji. Lauvas mīl uzmanību un ar prieku to izbauda. Lauvas ir dāsnas, un arī tās pašas vienmēr ir gatavas izrādīt uzmanību. Ja Lauva pati izrāda simpātijas, tad tā par savu izvēli ir pilnīgi pārliecināta. Ja tava simpātija ir Lauva, tad tev nebūs ilgi jāmokās mēģinot saprast ko tā pret tevi jūt, jo parasti Lauvas savas simpātijas izrāda visai ātri.

Jaunavas
Prasti Jaunavas pašas savas jūtas neizrāda, tomēr tās arī necentīsies no savas simpātijas izvairīties. Visticamāk tās centīsies savu patikšanu izrādīt ar mājieniem un neuzbāzīgu aplidošanu. Ja tu tiešām vēlies izveidot attiecības ar Jaunavu, nebaidies un tieši pajautā, ko īsti tā pret tevi jūt. Tikai tā tu to noskaidrosi pilnīgi droši.

Svari
Tiklīdz kā Svari sāk izjust pret kādu cilvēku simpātijas, tā tie uzreiz sāk par šo cilvēku rūpēties un izrādīt tam uzmanību. Esot ļoti romantiski, tie mīl sagādāt dažādus pārsteigumus un dāvināt oriģinālas dāvanas. Saziņā ar svariem ir jāņem vērā ka Svari sazinoties neskopojas ar komplimentiem un uzslavām, bet tas savukārt var radīt iespaidu, ka tas liecina par to jūtām pret jums, kaut patiesībā Svari šādi vienkārši cenšas būt pieklājīgi. To, vai tu Svariem tiešām simpatizē, parādīs laiks un tā intereses intensivitāte.

Skorpioni
Skorpioni ir slaveni ar savu karsto sirdi. Savu «upuri» tie ir gatavi apbērt ar ziediem, nēsāt uz rokām un dziedāt tam serenādes. Izrādot savas jūtas, tie ir kaislīgi un spontāni. Kaut reizēm to jūtas atdziest tikpat ātri, cik ātri iedegušās. Tomēr no attiecībām ar Skorpionu nav jābaidās, ja tā jūtas būs patiesas, tad tā jūtas nezudīs arī pēc gadiem, bet ja ne tad visai drīz viņš pats par to paziņos.

Strēlnieki
Strēlnieks ir tieši un godīgi. Strēlnieks par savām jūtām var paziņot pēkšņi, tev par tā simpātijām pat nenojaušot. Turklāt nevajag uz šo atzīšanos raudzīties skeptiski un domāt, ka šis paziņojums ir spontāns un nepārdomāts. Pirms Strēlnieks izlemj savās simpātijās atzīties, tas rūpīgi visu pārdomās un iespējams, ka pat izplānos jūsu kopīgo nākotni.

Mežāži
Neskatoties uz to ka Mežāži ir ļoti mērķtiecīgi un uzstājīgi gandrīz visās dzīves sfērās, mīlestībā tie ir ievērojami piesardzīgāki. Iespējams, ka tie gaida piemērotāku brīdi vai jūtas pārāk nedroši, bet savas simpātijas tie izrāda salīdzinoši neuzkrītoši. Tie sāk piedāvāt palīdzību, interesējas par tavu viedokli, lūdz padomu vai izpaužas līdzīgā veidā.

Ūdensvīri
Ūdensvīri ir pati atklātākā horoskopa zīme. Tam vajag tikai īsu brīdi, lai saprastu, ka tu esi tā liktenis un tad Ūdensvīrs ilgi negaidot dosies uzbrukumā. Turklāt ja tu pret to nejutīsi to pašu, ko viņš pret tevi, tas būs gatavs gaidīt un panākt savu vēlāk. Tomēr nebaidies no tā ka Ūdensvīrs būs pārāk uzstājīgs vai neatlaidīgs, ja tas sapratīs ka atbildes jūtas tam tā arī nesagaidīt, tad pēc kāda laika tas metīs mieru.

Zivis
Iemīloties jau tā kautrīgās Zivis, vēl dziļāk iedziļinās sevī un savās domās. Tās tik ļoti baidās savu simpātiju pazaudēt, ka centīsies nevienam par to nestāstīt, ieskaitot savai simpātijai. Zivis ir ļoti nedrošas un aizdomīgas. Ja vēlies saprast vai tu šim cilvēkam patīc, vienkārši pieej tam klāt un tieši pajautā. Pat ja tava intuīcija būs tevi pievīlusi, Zivis par tevi nesmiesies, jo tās ir arī ļoti pieklājīgas un taktiskas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu