Markus Riva: reiz bija laiks, kad ēšanai varēju atļauties tērēt tikai vienu dolāru dienā

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Paula Čurkste / LETA

«Kad dzīvoju Amerikā, es zināju, ka dienā ēšanai varu tērēt vienu dolāru. Par to varēju nopirkt četrus banānus un sadalīt pa dienu. Un tad tu domā, ko darīt, lai šādā situācijā nebūtu arī turpmāk. Tādi brīži norūda, dod dzīves mācību, un pēc tam to dzīvē novērtē,» izdevumā «Ievas Stāsti» atklātā intervijā par pagātni dalās mūziķis Markus Riva jeb Miķelis Ļaksa.

Intervijā mūziķis stāsta, ka karjeras sākums nav bijis viegls: «Kad biju muzikālā ceļa sākumā, man tiešām gāja sūri. Tolaik es izdzīvoju ar sviestmaizēm. Atceros, rakstīju albumu, dzīvoju Mārupē pie vecākiem, ar autobusu atbraucu uz centru, līdzi sataisītas desmaizītes, nopirku kādu roltonu. Visu dienu studijā nostrādāju un tad ar pēdējo mikriņu atpakaļ uz mājām.»

Protams, Miķelis zina, ka daudzus interesē viņa privātā dzīve: «Par to varu pateikt, ka nopietnas romantiskas attiecības man negribas veidot, jo vēl ir tik daudz sapņu un ambīciju, ko vēlos piepildīt. Tam jāvelta laiks un ieguldīšanās, bet, ja man būs attiecības, tās bišķi piebremzēs. Tad jāaiziet vakariņās, uz kino, pastaigā. Protams, tas ir patīkami un tā ir ļoti svarīga dzīves sastāvdaļa, tomēr izsit no disciplīnas, kad strādāju, piemēram, pie jauna albuma, videoklipa utt. Tad palaid grožus vaļā un ļauj mīlestībai sevi pārņemt. Zinu, zinu, ka šie vārdi nāk no prāta, jo, kad būs īstā, tad tā neteikšu.»

Vairāk lasi intervijā žurnālā «Ievas Stāsti»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu