Sākas Kazas gads. Tas ir nozīmīgs sievietēm. Uzzini, kāpēc...

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Pēc ķīniešu horoskopa, saskaņā ar Austrumu kalendāru, jaunais Kazas gads sākas šodien, 19. februārī. Kā zina pastāstīt astroloģe un kāršu konsultante Rita Riekstiņa, šogad tie, kas sajutīs, ka nesamais kļuvis gaužām smags, un neatradīs tajā vērtību, ķersies klāt tā tīrīšanai, kārtošanai un atvieglošanai.

Lūdzām astroloģi un kāršu konsultanti Ritu Riekstiņu raksturot Kazas gada «sievišķīgo pusi» - ko Kazas gads sola attiecību jomā.

Kādas ir Kazas gada būtiskākās iezīmes?

Kazas gadam kopumā raksturīgs jūtams atvieglojums salīdzinājumā ar iepriekšējiem gadiem. Šajā gadā mēs visi sajutīsim būtiskas pārmaiņas gan ekonomiskā, gan politiskā jomā.

Atrisināsies jautājumi, kas vairākus gadus vilkušies un smagnēji ietekmējuši mūsu pašsajūtu

un skatu uz dzīvi. Gads kļūs pacilājošāks, mēs paši kļūsim priecīgāki, pozitīvāki, vairāk uzmanības veltīsim nemateriālām lietām, tā vietā izvēloties izglītību, personības pilnveidi un sirdsmieru. Šajā gadā notiks atbrīvošanās no sajūtām, notikumiem, darbiem, izvēlēm un arī cilvēkiem. Tie, kas sajutīs, ka nesamais kļuvis gaužām smags un neatradīs tajā vērtību, ķersies klāt tā tīrīšanai, kārtošanai un atvieglošanai.

Ko Kazas gads sola attiecību un mīlestības jomā?

Tas viss ļoti lielā mērā arī attiecas uz mīlestību, jo mīlestība nav ciešanas. Mīlestība ir laimīga un emocionāli piepildīta savienība, kurā, viens otru papildinot, mijiedarbojas divi cilvēki. Es diendienā sarunās ar klientiem dzirdu ļoti daudz stāstu par attiecībām, kas tiek vilktas, mākslīgi uzturētas, kurās partneri pat nesarunājas un nesaskaras nedz ar acīm, nedz rokām. Diemžēl tādu ir daudz, un tiem, kas tādās dzīvo un sirsniņā jūt vēlmi justies labāk, šis gads dos tādu iespēju. Protams, jādara pašiem, kāds solis būs jāsper un vārdi pār lūpām būs jāpārveļ, taču šogad tas būs vieglāk. Šis gads nāks pretim tiem, kas nedaudz nedrosmīgi. Ir laiks sakārtot attiecības, lai visi, kas tajās piedalās, dzīvotu saskaņā un mīlestībā.

Pāriem, kas vēl tikai veidosies, jūtas plauks kā rozes zieds paātrinājumā,

īpaši gada pirmajā pusē. Kaislīgs sākums un labs pamats arī ilgstošām attiecībām.

Vai varat dot kādu padomu, kā «pielabināt» zvaigznes, lai tās dotu vairāk harmonijas attiecībās?

Pielabināties? Laikam būs kaut kas cits tomēr jādara vai drīzāk – kādam citam jāpielabinās, nevis zvaigznēm. Kam? Tikai pašiem sev. Nav nekā svarīgāka, un

nekas arī nedos labāku savstarpējo sapratni ar cilvēkiem kā atklātība pašam pret sevi un sirds tīrība.

Nemelojiet sev, ja nepatīk, atrodiet veidu, kā pateikt, ka nepatīk, un pateikt, kā patīk!

Kā teica lācītis Pūks: «Darīt vajag to, ko vajag darīt, un nevajag darīt to, ko darīt nevajag!» Ja jūtat, ka nav mans, nav īsti tā, ka sirsniņa atsaucas pozitīvi, – nedariet, jo tas nozīmē nedarīt sev pāri. Mīlestībai ir jābūt vieglai. Pirmkārt, pašiem tā jājūtas un jādod šī sajūta arī partnerim. Tad, kad paši būsim tādi, tad arī zvaigznes būs vēlīgas. Mīlestības pilnu gadu!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu