«Vingruma» Inese: 4 nedēļu laikā svara zudums 4,4 kg

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Privātais arhīvs

Jauna nedēļa, jauni izaicinājumi. Neticami, bet fakts: jau pagājusi 5. nedēļa projektā Vingruma maratons. Par spīti tam, ka aiz loga ir īsta ziema un sals kniebj vaigos, man ir sajūta, ka tuvojas pavasaris, rīti un vakari ir gaišāki, ik pa brīdim gaisā var sajust pavasara smaržu un tirdziņos jau parādās pirmie pavasara ziedu pušķīši. Vai tu sajūti pavasara tuvošanos?

Šīs nedēļas trešdienas vakars mani ļoti iepriecināja, jo pie trenera Normunda Rozenšteina veicu otro reizi ķermeņa diagnostiku un rezultāti ir patīkami, 4 nedēļu laikā svara zudums 4,4 kg. Analizējot rezultātus, secinājām, ka svara zudums ir par strauju, tāpēc treneris ieteica samazināt slodzi treniņos un palielināt atpūtas intervālus starp treniņiem, lai ķermenis varētu atgūt spēkus un atjaunoties. Manuprāt, ķermeņa diagnostika ir ļoti vērtīga, jo tā palīdz sekot līdzi tam, kā mainās ķermeņa uzbūve, un nepieciešamības gadījumā veikt nepieciešamās izmaiņas treniņu un uztura plānā.

Pilnīgi droši varu teikt, ka dalība projektā Vingruma maratons ir pozitīvi izmainījusi manu ikdienu, domāšanu un kopumā dzīves uztveri.

Katram no mums ir savi dzīves mērķi noteiktās dzīves jomās, kādam sevis pilnveidošanā, attiecībās vai biznesā. Katram no mums ir arī sava vērtību skala, pēc kuras nosakām, vai esam apmierināti ar sevi, savu dzīvi, savu veselību un labsajūtu, vai tieši otrādi.

Tikai katrs mēs pats vislabāk zinām, kas mums ir vajadzīgs, lai mēs justos labāk, tikai ikdienā jāmēģina apstāties un ieklausīties sevī, lai apzinātos un saprastu, un galvenais ticēt sev!

Projektā pieteicos ar mērķi uzlabot savu veselību un dzīves kvalitāti kopumā. Nereti šo piecu nedēļu laikā esmu saņēmusi jautājumus no cilvēkiem, kāpēc tev šis projekts ir vajadzīgs, kāpēc sevi moki. Bet varu teikt, ka es izbaudu procesu, protams, ēdot veselīgi, esmu atteikusies no daudzām lietām un šobrīd mācos izvēlēties un ēst apdomīgi, bet process nemaz nav mokošs, tieši otrādi, ļoti izglītojošs un iedvesmojošs.

Foto: Privātais arhīvs

Sports mani iedvesmo, vairojoties enerģijai un spēkam, varu pagūt ikdienā izdarīt vairāk, tas pilnīgi noteikti vairo manu iekšējo spēku un pārliecību. Un, protams, ceļā uz veselīgu un fiziski aktīvāku dzīvi mācos priecāties par sasniegto, domās uzsitot sev uz pleca par katru savu mazo uzvaru, jo esmu pārliecināta, ka lielas uzvaras sastāv no daudzām, daudzām mazām uzvarām un varbūt nav tik svarīgi, cik lielus soļus speram un kā, bet galvenais ir spert šos soļus katru dienu.

Foto: Privātais arhīvs

Gaišu nedēļu vēlot,

Vingruma Inese

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu