«Vingruma» Raimonds: Man par pārsteigumu esmu kļuvis vēl smagāks, par veselu kilogramu!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Privātais arhīvs

Pirmdien 10:30 zvana treneris, jautājot, cikos tad mēs ar Ansi iešot uz treniņu? Saku - kā vienmēr, ap 12:00. Normunds nodeva mums instrukcijas šīsnedēļas treniņiem un piektdien došot jaunus treniņus, smagākus. Kā jau minēju vienā no iepriekšējiem rakstiem, mentoram Normundam ir jauns plāns. Pirmdien un trešdien mums jātrenējas jau smagākā režīmā – jāiziet jau trīs apļi divu vietā, ar mazāk cilāšanas reizēm, bet lielākiem svariem. Tā arī darījām. Pēc pirmā apļa likās, ka nieks vien būs, bet pēc otrā apļa jau bija jūtams, ka slodze ir krietni lielāka, lai gan kopējais reižu skaits ir mazāks. Lielais svars ātri iztukšo muskuļus! Bet nogurums patīkams. Gaidu trešdienu, kad svērsimies, un vēl jo vairāk piektdienu, kad atkal trenēsimies kopā ar Normundu.

Bet piektdiena pienāca jau trešdien. Normundam pamainījās plāni, un mēs tikām dzīti jaunās sliedēs jau tajā pašā dienā. Pirms tam nosvērāmies.

Man par pārsteigumu, esmu kļuvis vēl smagāks, par veselu kilogramu.

Attiecīgi arī rādītāji citādāki. Rokas apjomīgākas par 2 cm, viduklis un krūtis arī par 2 cm apjomīgāki, kājas tik bez izmaiņām.

Par manu kilogramu ir skaidrojums, pirms treniņa izdzēru 0,5 l ūdens un apēdu krikumiņus visādus – kalorijām.

Lūk, arī aparāts tajā saskatīja taukus manā organismā. Normunds māk atrast pareizos vārdus jebkurā situācijā, dzīves pieredze kā nekā. Viņš lika nesatraukties un izskaidroja, kur vēži ziemo.

Respektīvi, jāēd ne tikai pareizi produkti, bet arī pareizos laikos. Tas ta skaidrs, bet KĀ lai to izdara…

Vēl joprojām neiespējamā misija. Bet vienalga, pat manam kilogramam tika veltīti pozitīvi vārdi. Un visinteresantākais šajos datos ir tas, ka redzi, kā mainās tava ķermeņa parametri. Pārmaiņas vērot vienmēr ir bijis interesanti, tā ir kustība, un kustība mūs uztur pie dzīvības, dod dzīvesprieku un saglabā veselību. Visā šai procesā visi trīs pasmējāmies, un devāmies trasē. Treniņš ar Normundu, kā vienmēr, interesants un, galvenais, iedvesmojošs. Vingrinājumi pilnīgi citi, tika iekustināti pavisam citi muskuļi un uzreiz ar labu slodzi. Tam visam arī sekoja sāpes nākamajā dienā. Krūšu, roku un kāju muskuļi… bet citi. It kā trenējām tos pašus arī, bet nāca klāt vēl citi ar. Tagad mums ar Ansi sākusies cita ēra – esam kačoku zonā. Štangas, hanteles un citi pribambasi.

Kā tikām biedēti, treniņš smagāks. Bet tas forši, gan pārmaiņas – citi trenažieri un mikrovide, gan citi rezultāti.

Ja pirms tam vērojām kačokus no malas, tad tagad būsim tiešā viņu klātbūtnē. Labi, tas viss jokam. Par kačokiem mums arī bija viedoklis, bet arī starp viņiem ir normāli puiši. Ai, vispār trešdiena bija jautra, neieslīgstot detaļās, teikšu tik, ka cilvēki ir ļoooti smieklīgi, interesanti un dažādi.

Foto: Privātais arhīvs

Ja gribi uzzināt sava ķermeņa kaulu, muskuļu, tauku attiecību un vispār sava ķermeņa parametrus, kurā zonā esi, droši vērsies pie Mag. paed. Normunda Rozenšteina. Iegūglē, viņš tur ir!!!

Un atkal jau piektdiena klāt, un atkal jau ar Ansi vienādā situācijā un domās par treniņa norisi. Tā kā trešdiena bija jautri smaga, tad tika lemts nenovest sevi līdz bezsamaņai, jo vēl jāstrādā tai dienā un ģimene arī gaida mājās, haha. Tad nu trīs aplīšu vietā divi un devāmies по домaм (mājās) jeb precīzāk - uz darbu, katrs savu!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu