«Vingruma» Gints: slimošanas sekas zālē uzreiz ir jūtamas

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Desmitā nedēļa Vingruma maratonā līdz šim mirklim izrādījās vissarežģītākā no visām, jo Ginta iepriekšējās nedēļas vieglā saaukstēšanās pārgāja smagākā formā.

«Pēc ārsta apmeklējuma atlika vienīgi gultas režīms, kam tad arī ļāvos, lai pēc iespējas ātrāk atveseļotos un atgrieztos ikdienas ritmā. Prātā ienāca arī doma par antibiotiku lietošanu, jo tās būtu paātrinājušas manas slimības pilnīgu izskaušanu ātrāk, taču beigās, konsultējoties ar ārstu, nācām pie kopsaucēja to nedarīt. Ātrāk noteikti tās palīdzētu, bet jāņem vērā faktors, ka antibiotikas ļoti novājina organismu, kas manā gadījumā nebūtu tas labākais variants. Tad nu arī veseļojos pēc iespējas vairāk dabiskākiem līdzekļiem un ar pilnīgu gultas režīmu,» stāsta Gints.

«Pēc gultas režīma izvēlējos atsākt sportot ar mērenu slodzi, kā rezultātā mana izvēle bija joga. Nu nebija viegli. Lai arī miera režīmā organisms jutās stipri labāk, nedaudz palielinot fizisko slodzi, saproti, ka esi slimojis. Tās nav tās patīkamākās sajūtas, zinot, cik iepriekš esi bijis vesels un enerģisks. Bet ko darīt? Nevaram sev pavēlēt, kad saslimt, kad atkal ne. Skatos uz visu ar pozitīvismu un lēnām atgriežos sportiskajā apritē,» - tā Gints.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu