«Vingruma» Sigita: vērojami uzlabojumi manā izturības kontā

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: No personīgā arhīva

«Svētku brīvdienas pavadītas kopā ar ģimeni, bet uz nodarbībām dodos, tikai sākot ar otrdienu. Olu kaujas un to daudzums patērēts ar mēru, izšūpots augstu un ekskursijā arī pabijām,» stāsta Sigita.

Pēc Lieldienu brīvdienām Sigita sapratusi, ka ir laiks izmēģināt kaut ko jaunu.

«Otrdienas agrā rītā pievienojos censoņiem, kuri apmeklē «Rīta kafiju». Nodarbības slodze aktīvāka nekā ierastajām «Grīdiņām», bet bija pa spēkam arī man!» atklāj Sigita.

Jaunajai pieredzei ar «Rīta kafiju» trešdien sekojis individuālais treniņš.

«Trešdien - individuālais treniņš ar skrejceliņu priekšgalā un tad Lāsmas 8 vingrojumu maratons uz apli. Mugura slapja, un ir vērojami uzlabojumi manā izturības kontā,» - tā Sigita.

Pēcsvētku vingruma maratonu noslēgusi TRX nodarbība ceturtdien.

«Ceturtdien izmēģināju TRX nodarbību, kuru apmeklē diezgan daudz cilvēku - gan sievietes, gan vīrieši. Nodarbība sastāvēja no 30 sekunžu dažādiem elementiem, kas liekas varbūt vienkārši, bet, izpildot visu tempā, ir diezgan jaudīgi! Mūzika pacilājoša un attiecīga nodarbības ritmam, kas stimulē kustēties un forši sākt dienu. Noteikti ieteiktu visiem apmeklēt, kas ir gatavi no sirds izvingroties un sajust slodzīti,» stāsta Sigita.

«Burvīgi pavadīta nedēļa! Daudz kā jauna, kas laikam nepieciešams ikvienam, lai nestrēgtu rutīnā.»

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu