Līgavas pušķi : top 4 tendences

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Viens no svarīgākajiem kāzu ceremonijas aksesuāriem ir līgavas pušķis, ar kuru topošais vīrs sagaida savu nākamo sievu. Tam ir jābūt pārsteigumam, bet tajā pašā laikā no līgavai ļoti pazīstamiem un iemīļotiem ziediem. Un tomēr arī šajā jomā mode iet un mainās. Kas līgavas pušķu modē ir šajā kāzu sezonā?

 
Foto: Instagram

Balta un maiga. Gaiša un smaržīga...

Ja tiks izvēlēti karaliski balti ziedi - pirmkārt, tie vienmēr piestāvēs līgavai un, otrkārt, tie klasiski uzsvērs šīs baltās dienas nozīmību. Šajā sezonā aktuāli ir klasiski baltos ziedus miksēt arī ar pasteļtoņu un maigi sārtu toņu ziediņiem, tā pušķis nedaudz tiek akcentēts, bet nezaudē savu simboliku - būt par baltās dienas galveno pavadoni!



 
Foto: Instagram

Botānika

Šāda tipa pušķi kāzu modē ir ienākuši nesen. Botānikas tipa pušķus raksturo viena būtiska nianse - pušķī galveno lomu spēlē augs, nevis zieds.

 
Foto: Instagram

Krāsu eksplozija un ziedu eklektika

Pēdējos gados šāda tipa pušķi ir bieži manāmi kāzās. Lai gan šķiet, ka pušķī ir savākti visi iespējamie sezonas ziedi, floristu darbs to visu pārveido perfektā ziedu orķestrī. Šajā pušķī katrs ziediņš spēlē savu lomu un papildina līdzās stāvošo. Mākslas darbs!

 
Foto: Instagram

Pļavā biju...

Rotaļīgs līgavas pušķis, kas piestāvēs jaunām līgavām. Un kurš teicis, ka pļavā salasīts ziedu pušķis nav karalisks un līgavas cienīgs?

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu