2016. gada matu griezuma tendences

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Atbilstoši savai 135 gadu jubilejai matu kosmētikas zīmols Wella Professionals šā gada Wella TrendVision ekstravaganto pasākumu – galveno notikumu friziera gada kalendārā – rīkoja savās mājās Vācijā. Pasākums norisinājās 2015. gada nogalē Berlīnē un pulcēja 1400 frizierus no visas pasaules, kuri vēlējās svinēt savas brīnišķīgās nozares svētkus un apliecināt cieņu Wella neapstrīdamajai vietai šajā nozarē patiesās amata prasmju un radošuma svinībās. Viens no visvairāk gaidītajiem mirkļiem bija 2016. gada tendenču atklāšana. Divos satriecošos modes šovos tika demonstrēti 30 matu sakārtojumi, tostarp 2016. gada pavasara–vasaras tendence Molten Ecaille un 2016. gada rudens–ziemas tendence Bronde Luxe.

2016. gada pavasara–vasaras šovu Molten Ecaille radījis Wella starptautiskais radošais mākslinieks no Francijas – Kristofs Nikolā Bio (Christophe Nicolas Biot).

Izmeklēta un plūstoša izpausme, ko iedvesmojuši vērtīgie kausētie metāla lējumi.

Kristofa iedvesmas avots ir «kustība lēnumā». Mūsdienās cilvēki novērtē skaisti darinātu lietu kvalitāti. Katra lieta ir absolūti izsmalcināta, izvēloties izejvielas un pārvēršot tās dārgā priekšmetā. Frizieru vērtīgākā izejviela ir mati, kas tiek pilnveidoti un bezgalīgi mīlēti jebkurā veidā. Tādējādi tapuši grezni matu sakārtojumi krāsu paletē, iedvesmojoties no vēsiem un siltiem metāliskajiem toņiem, ko papildina izmeklēta frizūra, lai akcentētu katram modelim raksturīgo sievišķību. No izejvielām līdz novērtētam un dārgam priekšmetam: iedvesmojieties no juveliermākslas, tostarp glazēšanas, kalšanas, veidošanas un radošas oksidācijas izmantošanas. Molten Ecaille ir bagātīga krāsu palete, kuru veido spodrinātās bronzas, sārtā zelta, melnā perlamutra, krāšņā vara, bruņurupuča čaulas un pulētā platīna toņi, kas kopā rada galējo greznības un augstvērtīgas modes sakausējumu.

2016. gada rudens–ziemas tendences Bronde Luxe šova autori ir Wella starptautiskie radošie mākslinieki no Vācijas – Petra Brokmane (Petra Brockmann) un Tomass Brokmans–Knēdlers (Thomas Brockmann-Knödler), kurus iedvesmojušas abstraktās un kontrastējošās gaismēnu faktūras un to krāšņās rotaļas. Petra un Tomass iedzīvināja šo tendenci, piešķirot skaistumam jaunu skanējumu. Piesaistot skatienu lietām, ko nevar definēt,

Petra un Tomass radījuši matu sakārtojumus, kas iet tālāk par lineārām detaļām.

Izmantojot ēnotas gaismas paleti, viņi katru matu toni un niansi izceļ uzmanības centrā, ar kontrastējošām faktūrām atklājot ērtas formas, kas ieskaus jūs kā sega. Bronde Luxe apvieno komfortu un greznību. Patiesas meistarības sirds ir meistara absolūta koncentrācija uz radīšanas mirkli – rūpīgs un izsvērts lēmums par labu kvalitātei, nevis kvantitātei. Vitalitātes pilnu metālu atveide, pārdomātas, bet plūstošas formas un zeltā notverti gaismas atspulgi – tas ir tas, kas notiek, kad dabas tīrākās izpausmes ar radīšanas mākslas starpniecību tiek pārnestas citā dimensijā.

MĀKSLINIEKS - CHRISTOPHE-NICOLAS BIOT

Kristofam Nikolā Bio (Christophe-Nicolas Biot) bija lemts kļūt par frizieri.Viņš ir Wella ģimenes loceklis kopš 17 gadu vecuma un iemīlējies friziermākslā kopš brīža, kad pirmoreiz pārkāpa salona slieksni. Kristofs Nikolā ir viens no Francijas vadošajiem frizieriem, kurš strādā ar aizvien pieaugošu slavenu klientu loku. Viņš pazīstams ar saviem fantastiskajiem šoviem, kuri notiek visā pasaulē un kuros viņš friziermākslā ievij patiesu meistarību un stāstu. Līdz ar vairākām frizētavām un produktu līniju ātri pieaug mākslinieka mantojums. Viņa inovatīvo frizūru portfeli vēl papildina darbs pie Molten Ecaille 2015. gada Wella tendenču prezentācijas Berlīnē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu