Rudens retrīts Jonathan Spa Estate.

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Solījumi ir jātur un tikšanās vietu mainīt nedrīkst, tāpēc vēlā rudens noskaņās iezīmējas šā gada otrās jogas un veselības brīvdienas «Evolūcija». Ja esi gatavs piedalīties rudens retrītā Jonathan Spa Estate no 29.novembra līdz 2. decembrim, tad pasteidzies, jo atlikušas vien 15 vietas!

Harmonijas galvenais princips ir labvēlīgu un pareizu enerģiju apmaiņa. Tikai tā atver cilvēku sirdis mīlestībai un dara pasauli laimīgu. Ar veselības triādi - kustību, emocijām, uzturu, centīsimies harmoniski Tevī ienest lielas pārmaiņas. Gluži kā Evolūcija...

Šoreiz Tevi aicinām uz četru dienu kopā būšanu Amatciema miera ostā, kur praktizēsim jogu un meditācijas (2 nodarbības dienā ar pasniedzējām Ilvitu Kļaviņu un Dainu Liepiņu), rūpēsimies par savu emocionālo un garīgo stāvokli kopā ar lektoru Zuargusu, apgūsim pareiza uztura pamatus ar uztura speciālisti un konsultanti Eviju Sosāri un mielosimies ar īpaši gatavotajām maltītēm.

Maksa par retrītu:

1. Divvietīgā numurā – 450 EUR;

2. Trīs numurā – 350 EUR;

3. Viens cilvēks numurā – 700 EUR.

Jonathan Spa Estate piedāvā arī ķermeņa masāžas (nav iekļautas cenā) – Lomi Lomi, Champi un citas.

Piesakies līdz 12.oktobrim:

Labo Sajūtu Laboratorija, Brīvības gatve 214b – 504, Rīga

tel. 67 887 581 vai 29 330 280

birojs@karstajoga.lv

www.karstajoga.lv

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu