Swedbank atklās jaunu filiāli Rīgā – "Vecmīlgrāvis" (3)

TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Turpinot pastāvīgu klientu apkalpošanas tīkla attīstību un pilnveidošanu, trešdien, 15.oktobrī, plkst. 13:00 Rīgā, Skuju ielā 25 durvis klientiem atvērs jauna Swedbank filiāle "Vecmīlgrāvis". Šogad šī jau ir otrā jaunatvērtā filiāle Rīgā. Pavasarī tika atvērta filiāle "Deglavs".

Swedbank filiāle "Vecmīlgrāvis" būs izvietota ēkas 1. un 2. stāvā ar kopējo kvadratūru 323.6 m2, un tajā pakalpojumus varēs saņemt gan privātpersonas, gan juridiskās personas. Atzīmējot filiāles atvēršanu, jauniem klientiem kā dāvana tiks piedāvāts īpaši izstrādāts pakalpojumu klāsts.

Attīstot darbību Latvijā, Swedbank šogad jau ir atvērusi četras jaunas filiāles – Rīgā, Daugavpilī, Aizputē un Jelgavā. Filiāle "Vecmīlgrāvis" ir jau piektā jaunatvērtā Swedbank klientu apkalpošanas vieta šogad, vēl viena jauna filiāle novembrī tiks atklāta Valmierā, savukārt vēl divas filiāles – tirdzniecības vietās "Mols" un "Alfa" - novembrī pārcelsies uz plašākām telpām. Patlaban kopā visā Latvijā ir 71 Swedbank filiāle un norēķinu grupa.

Swedbank jau patlaban ir servisa līderis Latvijā, un mūsu mērķis ir sniegt izcilu servisu katram mūsu klientam. Filiāļu tīkls ir arī uzskatāms paraugs savstarpējai labākās prakses un pieredzes apmaiņai Swedbank grupas ietvaros, ieviešot vienoto zīmolu. Grupas kolēģi visā pasaulē pārņem Latvijas filiāļu dizaina konceptu, kura pamata mērķis ir maksimāli ērta pakalpojuma saņemšana klientam patīkamā vidē.

Arī nākamgad plānots paplašināt un pilnveidot apkalpošanas vietas visā Latvijā – Rīgā, Kuldīgā, Dobelē, Balvos, Alūksnē, Ādažos un Ludzā.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu