Agresīvs vīrietis stādina braucošas automašīnas

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šo ceturtdien Rīgas centrā ālējies kāds agresīvi noskaņots vīrietis, kurš streipuļojis pa ielas braucamo daļu un mērķtiecīgi meties virsū automašīnām, raujot vaļā pat to durvis. Viņu aizturēja pašvaldības policisti, lietojot gāzes baloniņu, tā LNT raidījumu „Degpunktā” informēja Latvijas mobilais reportieris Māris.

Māris ar draugu todien atpūties skvērā pie Latvijas Nacionālās operas, taču pēc brīža jau kļuva par aculiecinieku agresīvi noskaņota vīrieša darbībām. Vīrietis esot bijis acīm redzamā reibumā, kad staigājis pa ielas brauktuves vidu.

Ālēšanos Māris nofilmējis, tāpat arī policistu ierašanos un vīrieša aizturēšanu. Vīrietis esot stājies pretim braucošām automašīnām, sitis pa to stikliem, rāvis vaļā durvis. Tiesa gan, materiāli zaudējumi nevienam autovadītājam netika nodarīti, vēstīja „Degpunktā”.

„Mašīnas stājās, lai viņu nenobrauktu. Viņš mēģināja raut vaļā durvis mašīnām, vadītāji bija nobijušies, jo vīrs tāds ap metru deviņdesmit garš, tāpēc laidās no viņa prom. Atrāva vaļā durvis, viņš nokrita, viņš stādināja arī sabiedrisko transportu, kāds izsauca pašvaldības policiju,” stāstīja Māris.

Huligāna aizturēšanā iesaistījušies pieci policisti, kuri lietojuši gāzes baloniņu, uzlikuši rokudzelžus un aizveduši uz Valsts policijas iecirkni. Māris domā, ka vīrietis tā rīkojies alkohola iespaidā, nevis, teiksim, karstuma dūriena rezultātā.

Pēc aizturēšanas vīrietim ticis sastādīts protokols par sīko huligānismu. Par nodarījumu viņam draud kriminālatbildība, informēja raidījums.

Māris par nofilmēto videomateriālu tika atzīts par šīs nedēļas „Latvijas mobilā reportiera” balvas ieguvēju. Mārim tiks LG moderns mobilais telefons un bezmaksas interneta pieslēgums trim mēnešiem.

Skatīt pievienoto video.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu