Vīrietis no tirdzniecības centra «Akropole» būvlaukuma mēģinājis nozagt kabeļus

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Rīgas Pašvaldības policija

Aizdomās par kabeļu zādzību no būvlaukuma Rīgā, kur top tirdzniecības un izklaides centrs «Akropole», aizturēts nesen no cietuma iznācis vīrietis.

Kā aģentūru LETA informēja Rīgas pašvaldības policijas Lāsma Zemene, patrulējot Ķengaragā, likumsargi pamanījuši kādu aizdomīgu vīrieti pie jaunceltnes «Akropole» žoga. Blakus vīrietim bija mugursoma un vairāki saritināti kabeļu ruļļi. Policisti nolēma apstāties, lai pārliecinātos par kabeļu izcelsmi.

Kad viens no likumsargiem izkāpa no operatīvā transportlīdzekļa, vīrietis pēkšņi sāka bēgt. Policists vairākkārtīgi deva rīkojumus apstāties, taču vīrietis ieskrēja daudzdzīvokļu namu pagalmā un nozuda no policistu redzesloka.

Pārmeklējot tuvāko apkārtni, bēglis tika atrasts krūmos. Vīrietis skaidroja, ka sabijies no policijas, jo nesen iznācis no cietuma.

Pārkāpējs aizvests atpakaļ uz notikuma vietu, kur viņš turpināja apgalvot, ka kabeļus neesot zadzis.

Notikuma vietā bija ieradusies vēl viena pašvaldības policijas ekipāža, kuras darbinieki, pārmeklējot apkārtni, pamanīja, ka aiz blakus esošās jaunceltnes žoga atrodas tieši tādi paši kabeļi. Pēc neilga laika uzmeklēts teritorijas apsargs, kurš apstiprināja, ka iepriekš kabeļi stāvējuši nožogotajā teritorijā.

Aizturētais nogādāts Valsts policijas iecirknī turpmāko procesuālo darbību veikšanai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu