Smeķīgais amerikāņu gulašs

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vida Press

Nepieciešams:

  • 900 grami maltas liellopa gaļas
  • 2 vidēji lieli sīpoli
  • 3 ķiploka daiviņas
  • 600 mililitri ūdens
  • 400 grami tomātu mērces
  • 400 grami konservētu tomātu kubiņos
  • 2 ēdamkarotes itāļu garšvielu
  • 3 lauru lapas
  • 3 ēdamkarotes sojas mērces
  • 1/2 ēdamkarotes sāls
  • 1 tējkarote paprikas pulvera
  • 1/2 tējkarotes maltu melno piparu
  • 400 grami makaronu

Pagatavošana:

Lielā katlā uz vidēji lielas uguns apcep malto gaļu līdz tā kļuvusi brūna. Lieko šķidrumu no pannas nolej. Pievieno sagrieztus sīpolus un piespiež ķiploku. Visu kārtīgi samaisa un turpina cept vēl piecas minūtes.

Pievieno ūdeni, tomātu mērci, konservētus tomātus, itāļu garšvielas, lauru lapas, sojas mērci, sāli, papriku un piparus. Kārtīgi samaisa un samazina uguni uz mazu. Liek virsū vāku un sautē 15-20 minūtes.

Ber klāt makaronus un kārtīgi visu samaisa. Atkal liek virsū vāku un turpina sautēt vēl 20-25 minūtes līdz makaroni ir gatavi.

No gulaša izņem lauru lapas un vēlreiz kārtīgi samaisa.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu