Garšīgā banānu maize

Apollo.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Nepieciešams: 

  • 200 grami grami miltu
  • 150 grami baltā cukura
  • 80 grami brūnā cukura
  • 60 grami valriekstu
  • 80 grami kausēta sviesta
  • 2 olas
  • 4 banāni
  • 1 tējkarote cepamā pulvera
  • 1 tējkarote sodas
  • sāls

Pagatavošana:

Banānus nomizo un ar dakšiņu saspaida līdz veidojas viendabīga masa. Izkausē sviestu un kopā ar olām pievieno masai, to labi samaisot.

Masai pa virsu iesijā miltus, cepamo pulveri, sāli, cukuru, sodu un sakapātus valriekstus - samaisa visu kopā.

Cepamo formu ieziež ar sviestu un cep 190 grādos apmēram 25 - 30 minūtes.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu