Konkursa stāsts: «Darba ballītes pārsteigums»

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Mans priekšnieks bija vecpuisis, turklāt, kā tautā saka, «ar sveicienu». Katrā ziņā par priekšnieku noteikti viņš nederēja, jo savus darbiniekus viņš nekad neaizstāvēja un izšķirošus lēmumus arī nebija spējīgs pieņemt.

Kādā darba ballītē kolēģīte viņu izdomāja pārmācīt. Uzlūdza puisi uz deju un sāka dejot erotiskas dejas, tādējādi priekšnieku, vienkārši sakot, izģērba līdz apakšbiksēm. Bet, kā jau minēju, viņš bija vecpuisis, un šīs apakšbikses arī bija ne jau pirmā svaiguma. Diemžēl šāda veida mācība tik un tā viņa darbību nelaboja. Acīmredzot viņš bija no dabas tik muļķīgs, ka pat nesaprata, ka ir nostādīts muļķīgā situācijā.

Ja priekšnieks ir riebīgs, viņš pelnījis, lai par viņu pasmietos! Pasmiesimies kopā!

Katras nedēļas asprātīgākā un smieklīgākā stāsta autors saņems balvu — «Apollo» T kreklu un kādu no jaunākajiem latviešu mūzikas albumiem no TV3. Savukārt labāko nedēļas stāstu uzvarētāji cīnīsies par lielo pārsteiguma balvu.

Nedēļas labāko stāstu paziņosim piektdien. Labākos stāstus varēs dzirdēt arī «Star FM» rīta šovā «Zoopasta».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu